Samsung Galaxy S25 Ultra: Rygter, læk og specifikationer

De første informationer om Samsungs næste topmodel, Galaxy S25 Ultra, dukker nu op. Se seneste rygter og specifikationer på Galaxy S25 Ultra.

Samsung Galaxy S25 Ultra: Rygter, læk og specifikationer

Samsung har netop lanceret de to innovative mobiler Galaxy Z Flip6 og Galaxy Z Fold6, men det er stadig Ultra-modellen, der er Samsungs topmodel. Her tager vi et kig på rygterne om Samsung Galaxy S25 Ultra, der lanceres i de kommende måneder.

Se også: Sammenlign priser på Samsung-telefoner

Seneste rygter om Samsung Galaxy S25 Ultra

Konkurrencen blandt smartphoneproducenterne og deres topmodeller spidser til. Inden længe kommer Apple med deres iPhone 16-serie, Google med deres Pixel 9-serie, OnePlus med 13-serien og så videre. Samsung, der er verdens største smartphoneproducent, og har noget at skulle bevise med deres Galaxy S25 Ultra.

Der er stadig et halvt års tid til, at Samsung lancerer Galaxy S25-serien, men informationer om topmodellen dukker nu op.

Se også: Sælg brugt Samsung telefon

Nyt design

Først og fremmest får Galaxy S25 Ultra et nyt design. Det trænger den også til, for i designet fra Galaxy S20 Ultra og frem til Galaxy S24 Ultra er der ikke sket meget.

Galaxy S25 Ultra skulle hente inspiration fra tidligere modeller og have et mere afrundet design, der ligger mere k0mfortabelt i hånden.

Blandt de rå specikationer finder man blandt andet et Snapdragon 8 Gen 4-chipset, 6,8 tommer AMOLED-skærm med 120 Hz, 12 GB RAM og et firedobbelt kamera med 3x og 5x telefotokamera med optisk zoom.

Dertil kan man forvente 7 år med software- og sikkerhedsopdateringer.

Se også: Seneste test af Samsung-telefoner

Kan skuffe på batteri og opladning

Samsung skuffede med opladningshastigheden på Galaxy S24, Galaxy S23 og Galaxy S22, hvor effekten gik op til 45 Watt med den rigtige oplader. I forhold til kinesiske konkurrenter som Xiaomi, OnePlus, Oppo og flere, der har tilbudt langt højere ladeeffekt og hurtigere opladning er det skuffende for en producent som Samsung.

Hvordan ser det ud med Galaxy S25 Ultra? Det samme som de ovenstående modeller, ser det ud til. Samsung Galaxy S25 Ultra får angiveligt samme 45 Watt opladning, mens konkurrenterne er over 100 Watt, uden at det går ud over batteriets holdbarhed.

Ikke nok med det, kan Galaxy S25 Ultra også skuffe på batteristørrelsen. Et 5.000 mAh batteri har været standardstørrelsen i længere tid, men kinesiske konkurrenter skruer nu op for kapaciteten.

Senest er det OnePlus, der i OnePlus 12 og 12R tilbyder 5.400 og 5.500 mAh, og ASUS med 5.500 mAh i Zenfone 11 Ultra. Og disse telefoner er altså ikke større eller tungere end Samsungs topmodel.

Rygterne siger, at flere af næste år topmodeller kan få 6.000 mAh batteri. Med et 5.000 mAh batteri og 45 Watt opladning kan Samsung altså ende med at skuffe på denne front.

Se også: Test af alle nye smartphones

Lancering af Samsung Galaxy S25 Ultra

Samsung Galaxy S25-serien forventes lanceret i januar 2025.

Denne artikel opdateres med nye informationer om Samsung Galaxy S25 Ultra, når de bliver tilgængelige.

Se også: De absolut bedste Android-mobiler