Samsung Galaxy S8 prislæk: dyrere end først antaget

Prisen skrues yderligere i vejret hos de kommende S8 og S8+ toptelefoner fra Samsung.

Samsung Galaxy S8 prislæk: dyrere end først antaget

Samsungs to kommende stjernetelefoner, Galaxy S8 samt S8+, vil byde på et særligt stort display – prisen, den bliver efter alt at dømme også derefter.

Forrige uge lød det derfor fra den ellers pålidelige ‘lækker’, Evan Blass, at den europæiske pris, og dermed også den danske, vil debutere ved 799 Euro for den mindre S8’er mens Plus modellen vil løbe op i yderligere 100 Euro.

Nu lyder det fra italienske kilder hos Tuttoandroid.net, at prisen ryger en tand højere op til en startpris på 829 Euro for S8 samt 929 Euro for S8+. Omsat til danske priser vil det svare til henholdsvis 6.166 og 6.910 kroner for S8 og S8+ herhjemme.

I forrige uges store prislæk, kom der desuden priser på tilbehør til Galaxy S8-telefonerne. Disse priser kan derfor også blive højere end hidtil antaget.

Se også:  15 knivskarpe billeder og video af Samsung Galaxy S8 lækket

Salgsdebut den 21. april

Den ændrede pris rykker ikke ved den tidligere rygtede salgsdato, og styrker dermed den 21. april som værende den mest sandsynlige dato for salgsstart.

Netmediet bekræfter samtidigt, at Galaxy S8 samt S8 Plus vil fås i tre farvevarianter: sort, sølv samt violet.

Hvad den præcise pris vil lande på, vil Samsung offentliggøre onsdag den 29. marts om aftenen, hvor selskabet inviterer til et globalt ’Unpacked’ event.

Se også: Specifikationer på Samsung Galaxy S8 og S8+ lækket