Samsung Galaxy Z Fold4 får næsten usynlig fold i skærmen

Når Samsung Galaxy Z Fold 4 kommer senere i år, fortæller nyeste rygter, at den vil fremvise en foldbar skærm, hvor man ikke kan se og mærke folden.

Samsung Galaxy Z Fold4 får næsten usynlig fold i skærmen

Vi nærmer os hastigt en lancering af Samsung Galaxy Z Fold 4, og flere og flere rygter om Samsungs kommende foldbare telefon. De seneste rygter kommer fra Ice Universe og handler om telefonens skærm – her hedder det sig, at den har en ramme, der skal gøre folden i skærmen mindre tydelig.

Læs også: Rygte: Så stor bliver skærmen på Galaxy Fold 4

Samme fold, men meget mindre tydelig

Folden kommer stadig til at være der, når telefonen er åben, det er klart, men der skal være tale om en meget mindre tydelig fold, end vi tidligere har set. Dermed har Samsung givet os en løsning på det problem, der har været det allermest irriterende ved de foldbare telefoner, siden den første model kom på markedet. Hvis vi altså skal tro dette rygte.

Den originale Galaxy Fold kom med et cover i plastik, der skulle beskytte hovedskærmen, der havde en meget tydelig fold. Det gav en irriterende glans, ligegyldigt hvad man gjorde og både indendørs og udendørs. Samsung har siden arbejdet på at løse det problem, men er ikke tidligere nået helt i mål.

For eksempel fjernede man plastikcoveret på Galaxy Z Fold3 og erstattede det med Samsungs Ultra-Thin Glass. I og med den model forbedrede man også hængslet, så det holdt bedre end tidligere. Trods tiltagene er folden der stadig, om end mindre tydelig.

Læs også: Samsung starter masseproduktion af Galaxy Z Flip4 og Z Fold4

Oppo har allerede gjort det

Det er et problem, der er muligt at løse. Kinesiske Oppo har lanceret en foldbar telefon i Kina, hvor folden er meget mindre synlig. Og går man endnu længere tilbage, lykkedes Motorolas Razr fra 2019 med det samme ved hjælp af et smart design af hængslet.

Galaxy Z Fold 4 og Flip 4 kommer til august

Vi har allerede fået rigtig mange rygter om lækkede oplysninger om Galaxy Z Fold4 i løbet af 2022, og der kommer kun flere i takt med, at lanceringen nærmer sig.

Ud fra det, vi indtil videre har hørt, får Z Fold 4 en hovedskærm på 7,56 tommer og en udvendig skærm på 6,19 tommer. Den kan også have samme kamera med 10 megapixel optisk zoom, som man finder i Galaxy S22.

Forhåbentlig bliver Samsung klar med sin løsning, inden det er tid for lancering, så vi kan slippe for den irriterende linje i midten af skærmen.

Med tanke på tidligere lanceringer forventer vi, at Galaxy Z Fold4 kommer på markedet i slutningen af sommeren 2022, mere præcist til august. Så der er stadig mulighed for Samsung for at ændre på designet, og masser af tid til flere rygter. Så hold øjne og ører åbne.

Se også: Sammenlign priser på Samsung-telefoner