Rygte: Så stor bliver skærmen på Galaxy Fold 4

Nu er der nye rygter om Samsung Galaxy Z Fold 4, der lanceres senere i år. Læs mere om skærmstørrelser og andre specifikationer på Fold 4.

Rygte: Så stor bliver skærmen på Galaxy Fold 4

Der kommer flere og flere rygter om Galaxy Z Fold 4 i takt med, at vi nærmer os lanceringen af Samsungs top-telefon i den foldbare kategori.

Læs også: Foldbar Google Pixel-telefon bliver mere lommevenlig

Store forventninger til Fold 4

Der er i år endnu større forventninger end nogensinde før til Samsungs kommende foldbare flagskib. Sidste år og i år har de foldbare telefoner fået overraskende stor succes, og Samsung er den absolut førende producent på området.

Den ofte pålidelige tipster IceUniverse kommer med lidt nye rygter om Galaxy Fold 4, der er den kommende topmodel. Her er der nyt om skærm, både den indvendige og udvendige.

En bredere skærm på indersiden

Først ser vi på den indvendige skærm, og her forventes Samsung at vælge en lidt bredere skærm, der samtidigt er lidt kortere, så skærmen ender på et 6:5 forhold.

En mindre aflang skærm udenpå

Den udvendige skærm bliver også lidt kortere end på Z Fold3 med et mere kvadratisk forhold på målene. Z Fold3 har et 24,5:9 forhold, mens Z Fold4 siges at får et 23:9 størrelsesforhold. Man kan se de to hovedskærme ovenpå hinanden, hvilket indikerer den lidt bredere skærm på Z Fold4.

Læs også: De tre bedste foldbare telefoner falder nu i pris

Andre specifikationer på Galaxy Note 4

Vi har for nylig hørt rygter om et batteri på 4400 mAh med 25W-opladning og et triple kamera med en hovedsensor på 108 megapixel, en ultra vidvinkel på 12 megapixel og en 3x telelinse på 10 megapixel. Efter sigende forventer Samsung et rigtigt godt salg af Z Fold4 og Z Flip4.

Lanceres til august

Den nye serie af foldbare telefoner fra Samsung lanceres senere i år. Galaxy Z Fold 4 og Z Flip 4 forventes lanceret til august.

Se også: Sammenlign priser på Samsung-telefoner