Større kundetilfredshed med Galaxy Note 9 end iPhone 11

Ny stor amerikansk undersøgelse viser, at der er størst kundetilfredshed med Samsung Galaxy Note 9. iPhone klarer sig godt fint samlet set.

Større kundetilfredshed med Galaxy Note 9 end iPhone 11

I og med at de fleste smartphones i dag er så gode, at de tjener os trofast, er de fleste brugere nok ret tilfredse med deres telefoner. Ikke mindst fordi det ikke længere er nødvendigt at skifte dem ud i tide og utide. Alligevel kan man jo af og til overveje, om der mon findes en model, man ville være endnu gladere for. Kundetilfredshed er trods alt noget, der er godt.

iPhone XR på niveau med LG Stylo 5

Går man med den slags tanker, kan man med fordel ty til American Customer Satisfaction Index i 2020-udgave. Den er lige kommet og byder på et par overraskelser.

Visse bliver måske lidt nedtrykte over resultaterne. For eksempel ligger iPhone XR ganske langt nede på listen, hvor den ligger på delt plads med LG Stylo 5, der jo ikke er en telefon, man bliver helt overentusiastisk over.

Ser man lidt længere oppe på listen, er det lidt samme fornemmelse, man sidder med. Lige over iPhone XR ligger nemlig iPhone 11 Pro, der ellers har fået gode anmeldelser. Spørgsmålet her er, hvad det er, amerikanerne ikke kan lide ved den telefon. I hvert fald er brugerne ikke enige med de fleste anmeldere, som jo har rost både 11 Pro og XR til skyerne.

Se også: Sammenlign priser på de bedste telefoner

Størst kundetilfredshed med Samsung Galaxy Note 9 

Lidt længere oppe finder vi iPhone 11, der også fik gode anmeldelser, men har kun scoret et point mere end iPhone 11 Pro. Går vi helt op i toppen, ser vi, at på førstepladsen ligger Samsung Galaxy Note 9. Det er tilsyneladende den telefon, amerikanerne er allermest tilfredse med.

Det er ikke en ny model, så amerikanerne sætter åbenbart pris på en god gammel ven. Blandt de fire øverste telefoner på listen er der kun en iPhone, og det er iPhone XS Max. Ser man på producenternes samlede portefølje, så er amerikanerne dog lidt mere tilfredse med Apples telefoner end med Samsungs.

Det er i øvrigt lidt underligt, at Samsung Galaxy Note 10 ikke figurerer på listen, da den objektivt set er en bedre telefon end Note 9. Det er måske den bedste telefon nogensinde produceret – ind til videre i hvert fald…

Se også: Nyheder om telefoner