Video: Samsung Galaxy Tab S4 10.5 – Vi pakker den ud

Vi har fået Samsungs nyeste flagskibs tablet, Galaxy Tab S4 10.5, til test. Vi pakker den ud af kassen sammen med jer.

Video: Samsung Galaxy Tab S4 10.5 – Vi pakker den ud

Vi har fået fingre i Samsungs nyeste high-end tablet, Galaxy Tab S4 10.5. Tabletten blev præsenteret kort inden Samsung afholdte deres Unpacked event i New York. Ligesom Galaxy Note9 fokusere Samsung på det produktive i produktet, hvor der her er mulighed for Samsung DeX, samt den kommer med en S-Pen stylus. 

Skærmen er det klassiske Samsung Super Amoled panel, som efterhånden altid imponerer. Skærmen er på 10.5″ i 16:10 format med en opløsning på 1600×2560 pixel. Lydenkvaliteten er godkendt af Østrigske AKG, som er kendte for god lyd. Der er hele fire højttalere og den er desuden udstyret med Dolby Atmos.

Læs også: Samsung lancerer Galaxy Tab S4 og Galaxy Tab A

Vægten er på 482 gram. Meget tilsvarende nyeste iPad. Chipsættet er leveret af Qualcomm, men er desværre ikke nyeste skud på stammen, men sidste års topmodel – Snapdragon 835. 4GB RAM og 64GB lager, hvor der er plads til et MicroSD på maksimum 512GB.

Den byder desuden på et 7300 mAh batteri, som kan hurtigoplades med Quick Charge. Vi går i gang med testen af Samsung Galaxy Tab S4 netop nu. Forvent en anmeldelse om en uges tid.

Pris og tilgængelighed på Samsung Galaxy Tab S4 10.5

Samsung Galaxy Tab S4 er allerede i butikkerne. Prisen for WiFi udgaven er 5.499 kroner og for udgaven med 4G er den 5.999 kroner. Den skulle komme i sort og hvid, men de fleste forhandlere har kun sort på lager.

Læs også: Huawei MediaPad M5 – Android tablet med imponerende lyd [TEST]