Videoer af Samsung Galaxy S23 er ude

Samsung Galaxy S23 lanceres den 1. februar og allerede nu er der et par videoer fra Samsung selv, der indikerer fuld fokus på kameraet.

Videoer af Samsung Galaxy S23 er ude

Det står klar, at Samsung Galaxy S23 bliver præsenteret den 1. februar, når Samsung er klar med endnu et Galaxy Unpacked event. Allerede nu kan man se, hvad vi har i vente på video.

Den kinesiske afdeling af Samsung har nemlig allerede lagt et par teaser-videoer ud for de nye flagskibe, der kommer i serien: Den almindelige model, en Plus model og så en Ultra.

Se også: Priser på Samsung Galaxy S

S23 får 200 megapixel kamera

Det primære visuelle element i disse videoer er tre kameralinser. Den første video taler om “megapixels, der får dig til at sige wooow”. Det ligner en teaser for Galaxy S23 Ultra, som forventes at få hele 200 megapixel i hovedkameraet.

Det siges ellers blandt folk, der er tæt på Samsung, at den nye hardware og bedre billedbehandling i S23-serien vil forbedre natfotografering og video.

Samsung er dog ikke først ude med kamera med 200 megapixel i en mobil, Xiaomi kom blandt andet med deres 12S Ultra sidste år, der kunne prale af lige så mange megapixel.

Den var dog forbeholdt det kinesiske marked, men selskabet forventes at lancere en global variant med 200 megapixel på MWC 2023 i Barcelona.

Se også: Rygter om Samsung Galaxy S23

Bedre natbilleder

Den anden teaser-video handler da også som natbilleder: “Fantastiske natfotos kommer snart”.