WiMP er i dag klar med bedre lydkvalitet

Musiktjenesten WiMP lancerer i dag et nyt produkt, som er for dem der sætter pris på god lydkvalitet - stream musik i lossless-kvalitet.

WiMP er i dag klar med bedre lydkvalitet

Musiktjenesten WiMP er i dag klar med et nyt produkt, som egner sig til alle, der sætter pris på god lydkvalitet. Det bliver nemlig nu muligt at streame musik i lossless-kvalitet.

 – ”Vi er meget glade for at være den første internationale streamingtjeneste, der tilbyder lyd i lossless-kvalitet. Streaming af musik har hidtil været begrænset til lav lydkvalitet. WiMP har altid stået for høj kvalitet og gode musikoplevelser og med WiMP HiFi leverer vi nu en førsteklassestjeneste i et marked, hvor kvalitetsbevidstheden er stadigt stigende. Vi tror, at lossless fremover vil blive en standard inden for musikstreaming, som HD er det for TV,” udtaler Mads Mikkelsen, Managing Director i WiMP Danmark. 

Der er mere end 20 millioner numre at vælge imellem i WiMPs musikkatalog, hvilket de i slutningen af sidste år gik i gang med at forbedre lydkvaliteten på. Betatest af WiMP HiFi har fundet sted siden midten af marts måned. 

WiMP HiFi er tilgængeligt til iOS, Android, samt Sonos og Bluesound og koster 199 kroner om måneden. Du kan læse mere om WiMP HiFi her.

WiMP HiFi