Næste års iPhone-design bliver inspireret af ældre model

Godt nok er der lige landet nye iPhones i butikkerne, men det holder ikke rygterne om næste generation tilbage.

Næste års iPhone-design bliver inspireret af ældre model

Det kan ikke kun være mig der var vild med designet på iPhone 4 og 4S? Det lidt mere firkantede design og rammen af fladt slebet aluminium – det kunne altså noget. Ifølge den kendte Apple-analytiker Ming-Chi Kuo, så vil næste års iPhones blive designmæssigt inspireret af iPhone 4.

De nye iPhone 11 og 11 Pro-modeller er netop landet i butikkerne, men det er ingen grund til at stoppe spekulationer om næste års modeller. Mange blev sikkert skuffede og det, mere eller mindre, identiske design på de nye iPhone, som Apple har brugt i to år. Heldigvis ser det ud til, at 2020-iPhonen vil se anderledes ud. 

Der går rygter om en mindre notch, 5G-support, helt op til 6,7 tommer skærme og nu altså også nyt om designet. Kou fortæller, at næste års iPhones får den klassiske flade metalramme som i iPhone 4 og 4S med en 2,5D glas konstruktion.

Apple iPhone 4S
iPhones 4S, synes jeg, er stadig den flotteste iPhone Apple har produceret. Næste års iPhones kunne meget vel ligne den.

Næste år bliver iPhonen dyrere

Kou fortæller også, at næste års iPhones kommer til at stige i pris. Det skyldes højere produktionsomkostninger pga. designændringer og 5G-teknologi. 

Alle næste års iPhones skulle også været udstyret med OLED-skærme, modsat den billigste iPhone 11 der stadig har et IPS LCD display.

Hvad siger i til et iPhone 4-inspireret iPhone-design? 

Læs også: Ni ud af ti forudbestilte iPhone 11 er Pro-modellen

Videre om emnet

Siden vi bragte denne historie er der kommet nyt i sagen. mobilsiden kunne ikke lade være. 20/9/2019 fulgte vi op med et indlæg om Afstemning: Skal du have den nye iPhone? – Den videre beretning kan læses her. Se de seneste nyheder om emnet her.