Nokia lancerer Smart TV i Danmark med Android TV

I denne måned vil Nokia igen være at finde i TV-afdelingen i udvalgte elektronikbutikker. Nokia er nemlig klar med Smart TV, udstyret med Android TV og LED-display fra under 3.000 kroner.

Nokia lancerer Smart TV i Danmark med Android TV

Det er omtrent 25 år siden der har været en Nokia TV at finde på hylderne, men det vil der i denne måned blive lavet om på. Nokia TV gør comeback i Danmark med prisbillige Smart TV med Android TV, indbygget Chromecast og en smart fjernbetjening.

Ja, den er god nok. I løbet af december måned lander forskellige størrelser Android TV fra Nokia i udvalgte elektronikbutikker, med priser fra under 3.000 kroner.

Læs også: Googles Android TV bliver opdateret til Android 11

Bredt udvalg af Smart TV til en god pris

Der er her ikke tale om high-end TV, men modeller fra 43 til 65 tommer med nogle af de mest efterspurgte funktioner og specifikationer. Opløsningen på de nye Nokia LED-TV er i 4K med Dolby Vision, og her er både Wi-Fi (2,4 og 5 GHz) og Bluetooth 4.2 indbygget. TV’et understøtter Dolby Digital Plus og DTS. Umiddelbart ser det ikke ud til, at disse billigere modeller understøtter HDR indhold.

Med Android TV som TV’et software, så kommer de med en indbygget Chromecast samt adgang til massevis af spil og apps i Googles Play Butik. Her er der populære streaming-apps som Netflix, Disney, Prime, DR, TV2, ViaPlay, C-more, og HBO Nordic. Og med en helt ren udgave af Android TV er TV’et nemt at komme i gang med og let at styre, og smarthome enheder og indholdet kan findes med indbygget Google Assistent. Og så er de minimum godkendt til A+ energimærke.

Nokia TV kommer med en fjernebetjening, hvor der er direkte genvej til Netflix og Youtube. Og når det bliver mørkt, så skal du ikke fumle rundt på fjernbetjeningen, for tasterne er baggrundsbelyste.

På bagsiden af Nokia TV finder man 4 x HDMI 2.0, 2 x USB 2.0, optisk lyd, VGA og 3,5 mm jackstik.

Se også: Guides til de bedste streamingtjenester

Nokia Smart TV: Pris og tilgængelighed

Nokia Smart TV kommer i 43 til 65 tommer med priser fra 2.999 kroner til 4.499 kroner. De lander i Salling Groups butikker, fx Føtex og Bilka, i løbet af december. Her er priser for Nokia TV i de forskellige størrelser:

  • 43 tommer til 2.999 kroner
  • 50 tommer til 3.299 kroner
  • 55 tommer til 3.499 kroner
  • 58 tommer til 3.799 kroner
  • 65 tommer til 4.499 kroner

Se også: Flere nyheder om TV, film og serier