Nu blander Philips Hue og Spotify lys og lyd sammen

Et samarbejde mellem Philips Hue og Spotify giver en helt ny lys- og lydoplevelse, hvor lyset reagerer på sangens takt, genre og stemning.

Nu blander Philips Hue og Spotify lys og lyd sammen

Sammen med en lang række nye smarte lamper og lyspærer, har Signify, som står bag Philips Hue, præsenteret et samarbejde med Spotify. Samarbejdet mellem Philips Hue og Spotify skal give en helt ny oplevelse, hvor lys og lyd på en meget avanceret måde spiller sammen.

Se også: Tests af smart home produkter

Philips Hue + Spotify

Har du Philips Hue og Spotify (du behøver ikke have et Premium-abonnement), så kan du fremover nyde en helt ny oplevelse, hvor lys og lyd spiller sammen – på en helt speciel måde.

Når man har linket Philips Hue- og Spotify-kontoen udtrækker Philips Hue-appen metadata fra hver sang, der afspilles via Spotify, uanset enhed. Derefter laves et avanceret lysscript, hvorved Philips Hue-lyset ikke kun reagerer på sangens rytme, men også på genren og stemningen.

I Philips Hue-appens nye fane ”Synkroniser” kan man justere lysstyrke, intensitet og farvepalette på lysene efter ønske. Uanset om der skal slappes af på sofaen, der er venner på besøg eller der holdes fest med en passende playliste, vil man få en ny oplevelse af favoritmusikken og den perfekte stemning.

Se også: Hvad koster Spotify, Apple Music, Tidal og andre musiktjenester?

”Som verdens førende inden for smart belysning ønsker vi at tilbyde vores Philips Hue-brugere nye og spændende måder at skabe personlige belysningsoplevelser. Med de nyeste gradientprodukter og integrationen med Spotify tilbyder vi muligheden for at blande lys, farve og lyd og få den fedeste belysningsoplevelse, ”siger Jasper Vervoort, Business Leader Philips Hue hos Signify.

Philips Hue Spotify
Nu kan du headbange og danse til lys og lyd i hjemmet med Philips Hue og Spotify.

Philips Hue + Spotify-integrationen udrulles globalt fra 1. september 2021 som ”early access” til brugere af version 4 af Philips Hue-appen. Fra oktober 2021 vil funktionen være en permanent del af Hue-appen.

En opdatering til Philips Hue-appen rulles også ud, hvor der er flere nyheder ombord, fx dynamiske scener. Du finder opdateringen i App Store og Google Play.

Læs også: De bedste produkter til dit smart home i 2021