Nu kan man ændre farve på smartpærer i Google Home

Bruger du Philips Hue eller andre smarte lyspærer sammen med Google Home, så kan du nu ændre farven direkte i appen.

Nu kan man ændre farve på smartpærer i Google Home

Googles Home app har efterhånden været på lidt af en rejse. I starten blev den udelukkende brugt til opsætning af Chromecast, hvorefter den aldrig blev brugt igen. Men med tiden er den blevet udviklet til et kontrolcenter for hele hjemmets smarte enhender. Her kan der betjenes og styres lys, termostater, fjernsyn, lyd og meget mere.

Med smarte pærer tilkoblet Google Home har man kunnet tænde og slukke, skrue op og ned, men man har endnu ikke kunnet styre farven på lyspærerne i appen. Til dette har man stadig skulle åbne fx Philips Hue appen eller bruge Googles Assistent.

Med den seneste udgave af Home er det nu blevet muligt.

Google Home smartpærer
Nu kan du ændre farven på dine smartpærer i Google Home appen. Foto: Androidpolice.com

Vælg mellem 42 forskellige farver

Med version 2.9 af Google Home kan man nu trykke på “Farve”, hvor man normalt styrer lysene. Herefter kan du vælge i mellem 42 forskellige farver.

Vi har netp testet det på både iOS og Android og det virker uden problemer. Har du ikke Google Home appen, så kan den hentes her til iOS og her til Android.

Læs også: Google Maps begynder at vise fartkontroller

Efterfølgende om temaet

Sagens videre forløb om emnet. mobilsiden fulgte op på historien. 27/2/2019 fulgte redaktionen op med sagen; Apple Music klar til Google Home – Klik her for at åbne artiklen.. Se de seneste nyheder om emnet her.