Opdater dine AirPods Pro og få bedre lyd

Nu kan du få bedre lyd i dine AirPods Pro og blandt andet få Dolby Atmos og Spatial Audio. Sådan opdaterer du Apple AirPods.

Opdater dine AirPods Pro og få bedre lyd

Apple er kommet med en ny firmware-opdatering til AirPods Pro, og med den kommer store forbedringer af lyden.
Apple fortalte om opdateringen af AirPods Pro allerede ved WWDC, og nu er der her endelig – samtidig med iOS 14 og iPadOS 14 til iPhone og iPad.

Se også: Find de bedste priser på iPhone

Med opdateringen får AirPods Pro en ny funktion, Spatial Audio, der bedre kan udnytte det accelerometer, der er indbygget  i hver earbud. Kigger man på en video eller film i sin iPhone eller Mac, ved AirPods Pro nu præcis hvor du er i forhold til skærmen, og lyden justeres i forhold til det. Opdateringen giver også understøttelse af immersive lydtekniknologier som Dolby Atmos, så lyden mere minder om den, du oplever i en biograf.

Læs også: Få gratis AirPods ved køb af Mac eller iPad hos Apple

Sådan opdaterer du AirPods

For at få alle disse nyheder, skal du opdatere til 3A283 firmwaren, og din iPhone eller iPad skal også opdateres til iOS eller iPadOS 14. For at tjekke om dine AirPods Pro er opdateret, skal de først være koblet til din iPhone eller iPad. Derefter går du ind i Indstillinger, Generelt, Om. Her scroller du ned og finder navnet på dine AirPods. På næste skærm skulle du gerne finde firmwareversionen i dine AirPods. Står der 3A283, er du helt opdateret.

Der er stor chance for, at de allerede er opdateret, men eller er det let ordnet. Igen skal AirPods være koblet til din iPhone eller iPad, og derefter sætter du dem på opladning i æsken. Når de lader, åbner du låget. Efter et par minutter, burde de gå i gang med at opdatere af sig selv. Man kan desværre ikke tvinge det i gang.

Når opdateringen er gennemført, kan du slå Spatial Audio-funktionen til ved at gå ind i Kontrolcenter og holde fingeren nede på AirPods Pros lydbar, præcis som når du skal slå støjreducering og andre indstillinger til og fra. Her skal valgmuligheden Spatial Audio dukke op. Sker der ikke, er det sikkert din iPhone, der ikke er opdateret til iOS 14.

Læs også: Nye iPads og Apple Watch – her er alt Apple lancerede

Sidste nyt om iPad

Alle gode fortællinger har sin fortsættelse. Daniel Søgaard Hald fastholdt sit fokus på emnet. 16/9/2020 puplicerede vi en ny vinkel på sagen med en ny vinkel på Nu minder iPhone mere om Android: iOS 14 ruller udKlik her for at åbne artiklen.. Redaktionen har stadig interesse for temaet. Klik her for at læse aktuelle nyheder..