Apple Car-teamet har fået nyt blod fra Mercedes – hyrer to ingeniører

Apple har nuppet ansatte fra Porsche, Volkswagen, BMW, Audi og Tesla til Apple Car-projektet og nu kommer turen til to ingeniører fra Mercedes.

Apple Car-teamet har fået nyt blod fra Mercedes – hyrer to ingeniører

Det er en ret kendt hemmelighed, at Apple er i gang med at udvikle en elektrisk bil og selvkørende teknologi. Om projektet til slut resulterer i en reel bil, som man kan købe, eller om Apple udvikler teknologi, som de vil sælge til andre, ved vi endnu ikke. Derimod ved vi, at Apple tilsyneladende udvider sit team.

Apple hyrer Mercedes-ingeniører

Ifølge et nyt rygte fra MacRumors har Apple ansat to ingeniører, der tidligere har arbejdet hos Mercedes og har erfaringer fra masseproduktion af køretøjer, styring, dynamik og software- og projekthåndtering.

En af de nyansatte er nu produktdesigningeniør i Apples Special Projects Group.

Der står ikke noget direkte om, hvad de har for opgaver hos Apple, men at de plejede at arbejde for Mercedes, tyder på, at de er blevet ansat på grund af den erfaring med bilindustrien, de har.

Har også hyret fra Porsche, Volkswagen, BMW, Audi og Tesla

Det er i så fald ikke første gang, Apple har ansat personale med den slags erfaring. Indtil videre har Apple ansat personale med erfaring fra Porsche, Volkswagen, BMW, Audi og Tesla.

Med det sagt har Apple endnu ikke bekræftet noget om deres planer for en eventuel Apple Car. Vi ved dog, at de har testet teknologien på offentlig veje, og de seneste rygter påstår, at produktionen kan gå i gang allerede i 2024.

Fortsættelse:

Siden vi bragte denne historie er der kommet nyt i sagen. Daniel Søgaard Hald har bragt sagen videre. 16/4/2021 gik vi et spadestik dybere og bragte et indlæg omkring Mercedes EQS – Første luksus-sedan på batteri – Læs her. Du kan læse absolut seneste nyt her.