BMW vil give dig en 31-tommer skærm på bagsædet

BMW Theatre Screen er mere end blot en skærm til ungerne på bagsædet - det er en 31 tommer stor skærm, der sætter nye standarder i biler.

BMW vil give dig en 31-tommer skærm på bagsædet

Der findes biler på markedet, der har en skærm monteret til bagsædets passagerer. Med en sådan kan alle, der sidder på bagsædet, holde sig underholdt under turen. Det kan for eksempel være børnene med en god tegnefilm til turen hjem til mormor og morfar. Samtidig kan det også være med til at holde turen mere sikker i og med at passagererne holder sig mere i ro og ikke forstyrrer føreren.

Skærm på 31 tommer til bagsædet i bilen

Desværre er disse skærme for det meste ret små, og det vil BMW nu ændre på med det, de kalder Theatre Screen. Der er helt enkelt tale om en stor skærm på 31 tommer og mulighed for at vise film i op til 8K. Den er med andre ord lige så bred som selve bilen.

Der er egentlig mere tale om et TV, eller et smart TV, for ifølge BMW bliver Theatre Screen udrustet med tjenesterne i Amazon Fire TV, så man kan nyde alt det, der normalt hører ind under den Amazon-tjeneste. Det drejer sig blandt andet om film og TV-programmer, som man kan købe eller streame.

Se også: Mercedes EQV er elektrisk autocamper

Ny standard for underholdning i bilen

Frank Weber, bestyrelsesmedlem inden for Management of BMW AG Development, siger, at de udvikler medrivende, digitale oplevelser til ren køreglæde.

“I teatertilstand forvandles det bageste del af interiøret til en privat biograflounge. Med den 31 tommer store skærm, 5G-tilslutning, 8K-opløsning, surround sound og individuelt streamingprogram skabes en hidtil uset oplevelse, der sætter nye standarder for underholdning i bilen.”

Bilproducenten melder ikke noget om, hvorvidt eller hvornår en sådan skærm kan finde vej til biler hos forhandlerne.

Se også: Guide til selvkørende teknologier

Redaktionen har mere i sagen

Alle gode fortællinger har sin fortsættelse. Daniel Søgaard Hald kunne ikke lade være. d. 6/1/2022 fulgte vi artiklen op med en ny vinkel på temaet BMW lancerer vild farveskiftende bil – se det i funktion – Den kan læses her. Redaktionen dækker emnet fortløbende. Se seneste nyt her.