Circle K har flest 300 kW lynladere i Danmark

Circle K er nu den operatør, der tilbyder det største antal kraftige 300 kW lynladere til elbiler i Danmark. Circle K har på rekordtid etableret 128 lynladepladser.

Circle K har flest 300 kW lynladere i Danmark

Circle K har haft travlt med at opsætte lynladestandere af den hurtigste slags i Danmark. Circle K runder 128 styk 300 kW lynladestik i Danmark.

Circle K har netop åbnet 12 nye 300 kW lynladestik i Nordjylland samt 22 i Midtjylland, og kan nu prale med at have flest af de lynhurtige ladestandere i landet.

Se også: Opladning af elbil i Danmark: Find nærmeste lynlader

300 kW opladning på Circle K tankstationer

Med 64 styk 300 kW lynladestandere til elbiler i Danmark med hver to stik, man Circle K tilbyde hurtig opladning af 128 elbiler samtidigt.

”Vores kunder kan således oplade deres elbiler på blot 30 minutter, alt afhængigt af batteriets kapacitet. Med en traditionel fortovslader vil elbilejere ofte skulle vente i flere timer,” siger Cecilie Strandvold, der er produktchef for El og Brændstof hos Circle K.

På hver af de berørte Circle K brændstofstationer er der to eller fire lynladepladser. Ventetiden ved tankning kan udnyttes til at benytte stationens toiletter, butik og cafemiljø.

Se også: Elbiler der kan udnytte 300 kW lynladere

Vil fordoble antallet af lynladestandere

Circle K har i alt 48 ladestik langs de jyske motorveje fra Hirtshals i nord til Padborg i syd og vil de næste seks måneder fordoble antallet af lynladepladaser over hele landet.

I Midtjylland betyder det, at der i 2023 vil blive installeret lynladestandere på Circle Ks stationer i Herning, Ikast, Struer, Skanderborg, Århus C, Århus N, Viborg og Randers. I Nordjylland betyder det, at der inden for få måneder vil blive installeret lynladestandere på Danmarksgade 15 i Frederikshavn, samt på stationen på Industriparken 2 i Nørager i løbet af foråret.

Lynopladning uden abonnement

Det kræver ikke abonnement at oplade bilen hos Circle K. Prisen er 5,99 kroner pr. kWh. I Circle K Charge-app’en kan man finde nærmeste lader og se, om den er ledig, så man undgår at køre forgæves.

Se også: Bliv bedst sikret med elbilforsikring fra If