Opladning af elbil i Danmark: Find nærmeste lynlader

Er du og din elbil desperat på jagt efter en lynlader til en hurtig omgang strøm? Se overblik over lynladestationer, antal stik deres effekt her.

Hvor er den nærmeste lynlader til elbil? Er du ved at planlægge en lang køretur i Danmark i elbil eller står du og mangler hurtig strøm her og nu i nærheden af dig? Vi har samlet et overblik over lynladestationer til elbiler i Danmark, hvor du kan se udbyder, antal ladestik og dens effekt.

Man kan som regel klare sig med en opladning af elbilen hjemmefra. Men er man på en længere tur rundt i landet, kan det blive nødvendigt med et kort besøg på en lynladestation. Ofte kan det dog være lidt besværligt, at finde lynladere i nærheden og man ender med at have et hav af apps til formålet. Vi har samlet et overblik og lynladestationer i på Sjælland, Lolland-Falster, Bornholm, i Jylland og på Fyn.

Se også: Nyheder om elbiler

Op til 380 kW lynladestationer i Danmark

På Jylland og Fyn finder man lige nu 253 lynladestik i Jylland og på Fyn med en effekt fra 150 til 350 kW fra en række forskellige udbydere. På Sjælland, Lolland-Falster og Bornholm er der samlet 189 lynladestik fra 150 til 380 kW. Flere er på vej og vi sørger for at holde vores artikler opdateret.

Typisk kan man betale for opladning med et app eller kreditkort på disse stationer.

Se overblik over lynladestationer på Sjælland, Lolland-Falster og Bornholm

Se overblik over lynladestationer i Jylland og på Fyn

Hør mere om elbiler på Teknofil

Er du vild med elbiler, vil du se tests af dem eller bare gerne blive klogere på dem? Se med på vores Youtube-kanal Teknofil, hvor vi tester elbiler, snakker om elbilernes teknologi og dækker mange andre emner om teknologi, bredbånd, mobilabonnementer, miljø og mere.

I dette afsnit af Fokus på Teknofil kan du deltage i konkurrencen om en slags elbil. Nemlig en SØMLØS S2 robotstøvsuger til en værdi af 10.000 kroner. Se hvordan du deltager.

Se også: Test af elbiler