Find lynopladning til elbil på Sjælland, Lolland-Falster og Bornholm

Leder du efter lynopladning til din elbil? Her finder du en liste over lynladestationer og lynladere på Sjælland, Lolland-Falster og Bornholm.

Find lynopladning til elbil på Sjælland, Lolland-Falster og Bornholm

På den lange tur i elbil, kan det til tider være nødvendigt med en hurtig omgang strøm. I denne artikel giver vi dig et overblik over lynladestationer og lynladere på Sjælland, Lolland-Falster og Bornholm.

Se også: Find lynopladning til elbil i Jylland og på Fyn

De fleste oplader elbilen hjemmefra, så man altid starter dagen med en “fuld tank”. Men er man ude på en længere tur, kan man få brug for at få fyldt lidt på elbilens batteri. Her handler det om at finde de rigtige ladestandere, så man ikke skal vente flere timer på at kunne komme videre.

Her kommer lynladestationer og lynladere ind i billedet, hvor elbiler generelt kan få fyldt 70 procent strøm på batteriet på en halv time. Der kommer hele tiden flere lynladere i Danmark, men der kan være i dag være langt imellem dem, hvilket giver to udfordringer: man skal ofte køre en omvej for at komme til en lynlader og der er ofte rift om dem. Faktisk kan der nogle steder i landet være helt op til 60 kilometer til en lynlader.

Det kræver derfor planlægning, hvis man i dag skal på langtur i en elbil. Har man forberedt en rute hjemmefra med en tur i en lynlader, sparer man både tid og frustration over at skulle finde en i sidste øjeblik.

For at gøre det lettere at finde en lynlader (og ikke mindst den rigtige slags) har vi lavet to guides, der giver overblik over alle lynladere over 150 kW i Jylland og på Fyn og Sjælland.

Heri kan se man hvor mange stik stationen har, effekten per ladestik samt dens placering – inklusiv et direkte link til rutevejledning i Google Maps.

Få et overblik over lynladestandere på Sjælland, Lolland-Falster og Bornholm på listen herunder. Se hvilke Tesla Superchargere er åbne for alle elbiler.

Se også: Test af elbiler

Lynladestandere på Sjælland

172 lynladestik, CCS over 150 kW

Lynladestandere på Lolland-Falster

16 lynladestik, CCS over 150 kW

Lynladestandere på Bornholm

1 lynladestik, CCS over 150 kW

Se også: Nyheder om elbiler og opladning