Find lynopladning til elbil i Jylland og på Fyn

Leder du efter lynopladning til din elbil? Her finder du en liste over lynladestationer og lynladere i Nordjylland, Midtjylland og Syddanmark.

Find lynopladning til elbil i Jylland og på Fyn

Er man på farten i elbil, kan det til tider være nødvendigt med en hurtig omgang strøm. Dog kan det være kompliceret at få et komplet overblik over lynopladere i nærheden, hastigheden på dem samt priser. I denne artikel giver vi dig et overblik over lynladestationer og lynladere i Jylland og på Fyn.

Se også: Find lynopladning til elbil på Sjælland, Lolland-Falster og Bornholm

Opladning hjemme sker ofte ved en langsommere AC-opladning på 11 til 22 kW, hvilket tager flere timer. Når man er på farten skal det gerne gå hurtigere, at få strøm på elbilen. Lynladere (150 kW og derover) oplader typisk 10-80 procent på omkring 30 minutter (under optimale forhold), og der kommer hurtigt flere af dem i Danmark. Nye ladestationer åbner, gamle opgraderes og tankstationer udbygger med hurtig elbilopladning. Ved de fleste af disse lynladestandere kan man betale med kreditkort eller med et udvalg af forskellige apps, som for eksempel Monta, Spirii og Northe. Ved nogle opladere skal man dog bruge udbyderen egen app.

Få et overblik over lynladestandere i Jylland på listen herunder. Se hvilke Tesla Superchargere er åbne for alle elbiler.

Se også: Test af elbiler

Lynladestandere i Jylland

Lynopladning i Nordjylland (59 lynladestik, CCS over 150 kW)

Lynopladning i Midtjylland (100 lynladestik, CCS over 150 kW)

Lynopladning i Syddanmark

Jylland (77 lynladestik, CCS over 150 kW)

Fyn (76 lynladestik, CCS over 150 kW)

Se også: Nyheder om elbiler og opladning