Fisker Ocean: Sådan ser infotainmentsystemet ud

Fisker har endnu ikke fremvist infotainmentsystemet og softwaren i den kommende Ocean, men giver os nu endelig et indtryk af det.

Fisker Ocean: Sådan ser infotainmentsystemet ud

Fisker Ocean er en af årets mest ventede og hypede elbiler. Vi ved allerede rigtig meget om den, men bilmærket mangler stadig af fremvise en vigtig ting, nemlig bilens software. Ved at grave lidt i Fiskers seneste virksomhedsoverblik fra juni kan vi nu for første gang få et indtryk af infotainmentsystemet, softwaren i dens digitale føredisplay samt appen til bilen. Her kan vi også få informationer om nogle af de softwarefunktioner, Ocean forventes at tilbyde.

Læs også: Danske priser på Henrik Fiskers eldrevne SUV, Fisker Ocean

Infotainmentsystem, førerdisplay og app

Alt i alt ser brugerfladen i Ocean moderne og minmalistisk ud. Øverst på infotainmentskærmen er der genvej til Fisker-profil, meddelelser, tid, Wi-Fi-signal, Bluetooth og skærmlås.

Ude i venstre side er der genveje til hjem, navigation, musik, indstillinger for bilen, klima og apps. Hvilke apps der kommer ved vi endnu ikke. Midterkonsollens skærm kan vendes til landskab, hvorfor der må forventes streamingapps, såsom Netflix.

I bunden ser vi en widget til medieafspilning. Midt på skærmen vises der navigation og øverst et Tesla-lignende overblik over trafik omkring bilen. Under skærmen er den fysiske genvejsknapper til klima og andet.

Førerdisplayet ser ekstremt minimalistisk ud. Her ses kun hastighed, batteriprocent og niveau, klokken samt en indikator for blink.

Appen får vi også et hurtigt indtryk af. En meget simpel app, hvor man er bilen ovenfra. Her kan man se om bilens er låst, hvor den er, batteristatus og om vinduer er åbne.

Læs også: Forudbestillinger af Fisker Ocean runder ny milepæl

Førerdisplay, infotainmentsystem og app i Fisker Ocean.

Funktioner i softwaren i Fisker Ocean

Om softwaren skriver Fisker selv, at der er lagt vægt på en sømløs oplevelse med deres egen brugerflade. Brugerfladen skal være intuitiv og have haptic feedback samt stemmekontrol. Målet er også en kvalitetsskærm med høj opløsning, hurtig ydeevne og responsitivitet.

Fisker Ocean vil få OTA-opdateringer. OTA-opdateringer vil kunne forbedre dens selvkørende egenskaber, underholdning, sport-funtioner og give forbedringer til kørsel i koldt klima.

Hvornår er Fisker Ocean klar?

Ifølge dokumentet forventes produktionen af Fisker Ocean stadig at starte til november. De første leveringer af Fisker Ocean vil ske i samme måned.

Se også: Nyheder om elbiler