Hyundai i spil til at lave Apple Car – eller?

Nyheden om, at Hyundai skal lave noget af den rygtede Apple Car fik aktien til at skyde i vejret. Nu maner selskabet selv til ro.

Hyundai i spil til at lave Apple Car – eller?

Sydkoreanske Hyundai siges at være involveret i udviklingen af den Apple Car, vi har hørt om så længe. De oplysninger fik aktierne til at skyde i vejret torsdag, hele 17,5 procent.

Skal Hyundai samarbejde om Apple Car?

Oplysningerne handlede mere specifikt om, at der skal være forhandlinger i gang mellem de to selskaber om et samarbejde. Fredag kom imidlertid nye oplysninger fra CarScoops, hvor det hedder sig, at torsdagens rygter fra Reuters var lidt for tidligt ude med at proklamere et samarbejde.

Siden har Hyundai fjernet alle antydninger om et samarbejde fra deres hjemmeside og har udsendt en udtalelse, hvor der står: ”Vi har modtaget forespørgsler om et potentielt samarbejde fra forskellige selskaber omkring udviklingen af selvkørende EVer. Ingen beslutninger er truffet, da samtalerne er i et tidligt stadie.”

Det er på nuværende tidspunkt uvist, om udmeldingen om et samarbejde mellem den sydkoreanske bilproducent og Apple om at udvikle Apple Car aka Project Titan skete ved en fejl fra en medarbejder, eller om der er sket noget i forhandlingerne.

Det vurderes, at Apple kan være klar med sin første egenproducerede bil i 2024. Tidligst.

Se også: Sammenlign priser på Apples produkter

Har netop opkøbt kendt robotfirma

Hyundai skulle efter sigende stå for designet af batteriet til den elektriske bil. Disse nyheder kommer blot et par uger efter annonceringen af, at Hyundai har opkøbt 80 procent af Boston Dynamic for 921 millioner dollars. Boston Dynamic er kendte for deres småuhyggelige og imponerende robothunde.

Se også: Nyheder om biler

Mere til nyheden

Den seneste udvikling finder du her. Steen Jørgensen kunne ikke slippe historien. 29/12/2020 postede redaktionen en ny vinkel med en artikel om Apple Car kommer tidligst i 2025 i følge Ming-Chi Kuo – Den videre historie om temaet finder du her. Seneste højaktuelle stof om “Apple” finder du i denne spalte..