Maxus Euniq 6 til Danmark: Familie-elbil til god pris

Den elektriske SUV Maxus Euniq 6 kommer til Danmark til marts. For under 375.000 kroner får man masser af plads og en stor udstyrspakke.

Maxus Euniq 6 til Danmark: Familie-elbil til god pris

Snart kommer endnu en kinesisk elbil til Danmark. Det drejer sig om bilproducenten Maxus, der bringer deres nyeste elektriske SUV til Danmark. I Maxus Euniq 6 får man masser af plads og stor udstyrpakke til en fornuftig pris. Læs alt om Maxus Euniq 6 her.

Nyeste kinesiske elbil i Danmark ser ud til at blive Maxus, der med deres Euniq 6 vil friste danskerne med “max af alt”, som de skriver på hjemmesiden. Du kender garanteret ikke Maxus af navn? De er dog ikke helt ukendt. Bag Maxus finder man bilproducenten SAIC, der er verdens tredjestørste elbilmærke. SAIC har solgt mere end 456.000 elbiler i år – ikke meget mindre end Tesla.

Læs også: Alle elbiler i Danmark og deres rækkevidde

Maxus Euniq 6 – plads, motor og rækkevidde

Maxus Euniq 6 er en SUV med plads til hele familien. Bagerummet kan rumme 754 liter og der er masser af plads i kabinen til hele familien. Den elektriske SUV er bygget til den daglige tur samt den længere udflugt, hvor batteriet på 70 kW giver en rækkevidde på op til 345 kilometer. Maxus oplyser, at Euniq 6 kan oplades fra 20-80 procent på cirka 35 minutter, hvis man finder den rigtige oplader.

Den eletriske motor i den elektriske SUV yder 177 hk og har en topfart på 170 km/t. Den er altså ikke en fartdjævel, men mere henvendt til den helt almindelig familie. Der er ikke mange specifikationer at finder, men det tyder på, at den er forhjulstrukken.

Udvendig måler bilen 4735mm lang, 1860mm bred og 1736mm høj. Akselafstand er på 2760mm og frihøjde på 190mm. Maxus Euniq 6 kommer i farverne hvid, sort, rød og sølv.

Maxus Euniq6 danmark
Maxus Euniq 6 kommer i hvid, sort, rød og sølv.

Læs også: Hyundai IONIQ 5 er Årets Bil 2022 i Danmark

Giver udstyr for 70.000 kroner med

Maxus Euniq 6 kommer til Danmark til marts med den helt store udstyrspakke, som et introduktionstilbud. Forudbestiller man Maxus Euniq 6 får man 70.000 kroners udstyr for 0 kroner, skriver Maxus. Udstyrspakken indeholder 360 graders parkeringskamera, panorama soltag, Adaptiv Cruise Control, elektrisk bagklap, trådløs mobillader, elektriske justerbare sæder, atmosfærelys, touchscreen med Apple Carplay, elektrisk foldbare og opvarmede sidespejle, lædersæder.

Maxus Euniq6 danmark
Maxus Euniq 6 har masser af udstyr inkluderet.

Pris på Maxus Euniq 6

Prisen for Maxus Euniq 6 er 374.900 kroner, inklusiv udstyrspakken. Der er tale om en lanceringspris. Hvad prisen bliver herefter vides ikke endnu. Maxus Euniq 6 SUV kommer med nybilsgaranti på 5 år/100.000 km, og har en batterigaranti på 8 år/200.000 km. Maxus Euniq 6 kommer til Danmark til marts, men kan forudbestilles nu.

Læs også: Første indtryk af NIO ES8 – stor, smart og hurtig

Historiens videre forløb

Næste interessante historie om sagen kom frem. Daniel Søgaard Hald fulgte op på sagen. 19/1/2021 fik historien nyt liv med nyheden Sådan deler du pladsen i Google Fotos med familien – Den finder du her. Læs også seneste nyt om emnet her..