MG4 Electric får skarp pris – se her hvad den koster

MG løfter sløret for dansk pris på deres kommende elektriske hatchback MG4 Electric - og den er skarp. Se hvad MG4 Electric koster samt specifikationer på den.

MG4 Electric får skarp pris – se her hvad den koster

MG har endelig løftet hele sløret for deres næste elbil: MG4 Electric. MG4 Electric er en rummelig elektric hatchbag og mærkets mest avancerede til dato. Her tager vi et kig på de vigtigste nye informationer om MG4 Electric – inklusiv en dansk pris, der kan betyde, at denne elbil bliver et populært valg.

Se også: Test af elbiler

Pris og tilgængelighed på MG4 Electric

Lad os bare lægge ud med det vigtigste, nemlig prisen. Priserne på elbiler har de sidste måneder været stigende, og de er for den almindelige danske familie alt for dyre. Der skal billigere priser til, hvis elbilerne skal være en valgmulighed for flere, når jagten på ny bil går ind.

Tidligere i år teasede MG med, at prisen på MG4 Electric ville blive skarpt prissat – og det må man sige den er.

De danske priser på MG4 Electric Luxury starter ved 284.999 kroner.

I denne variant får man blandt andet LED-lygter, elektrisk førersæde, digitalt førerdisplay, fuld sikkerhedspakke, varmepumpe og mere.

Forventet leveringstid på MG4 Electric er fra starten 1. halvår 2023.

Rækkevidde, opladning, ydeevne og plads

Design og plads

Prisen er vigtigt, men hvad med resten af bilen? MG4 Electric byder på et nyt og frisk design fra MG. Udenpå ser man et sporty udseende, kombineret med friske farver. Den kommer nemlig i farvene Pebble Black, Dover White, Medal Silver, Andes Grey, Diamond Red, Brighton Blue og Fizzy Orange.

Indeni ser MG4 Electric simpel og ganske nydelig ud. Cockpittet er designet til at maksimere pladsen med lette, elegante instrumentpaneler og betjeningselementer udført i materialer af højeste kvalitet og omhyggeligt monteret, mens det understreger MG4 Electrics kerneprincipper om enkelthed, teknologi og kvalitet.

I kabinen er der tænkt i nyttige funktioner til familien, såsom opbevaringsrum i smartphones. Bagagerummet er på 363 liter. Med bagsæder foldet ned er der 1.177 liter.

Infotainmentsystemet vises på en 10,25 tommer skærm, hvor der understøttes både Apple CarPlay og Android Auto. Den har desuden MGs iSmart app med opkoblede funktioner.

Alle varianter kommer med MGs Pilot, der inkluderer en lang række sikkerhedsfunktioner, herunder blindvinkelsensor, adaptiv fartpilot, vejbaneassistent, hjælp til vejbaneskift, alarm ved døråbning og meget mere.

Rækkevidde og opladning

MG4 Electric har en teoretisk rækkevidde på op til 435 kilometer (WLTP). Den mindste variant har dog et mindre 51 kWh batteri, der lover en rækkevidde på op til 350 kilometer. De store batteri på 64 kWh er varianten, der lover op til 435 kilometer.

I første omgang er det varianten med det store batteri, der kommer til Danmark.

Opladning fra 10-80 procent ved en lynoplader tager 39 minutter for varianten med 51 kWh batteri (100 kW) og 35 minutter med det store batteri (135 kW).

Ydeevne

Ligesom der er forskel i rækkevidden og opladningen, er der også forskel på ydeevnen på de to varianter. Den billigste MG4 Electric har 170 hestekræfter (125 kW) at lege med. Det giver en 0-100 km/t lige under 8 sekunder.

Den dyrere MG4 Electric har en elektrisk motor med 203 hestekræfter (150 kW), med omtrent den samme acceleration.

Se også: Nyheder om elbiler