Nio på vej med to nye elbiler: ET5 stationcar og ES6

Nio er godt i gang med at udvide flåden af elbiler og topchefen kunne lidt overraskende fortælle, at to nye modeller er på vej.

Nio på vej med to nye elbiler: ET5 stationcar og ES6

Nio har afholdt et event i Beijing, hvor de præsenterede resultaterne fra perioden omkring det kinesiske nytår. Grundlægger og præsident for Nio var til stede og svarede på spørgsmål fra journalister om Nios fremtidsplaner.

Under spørgerunden efter eventet blev Qin Lihong spurgt om detaljer for Nios roadmap for nye elbiler, og hvorvidt Nio EC7 og Nio ES8 kommer til at følge sin tidsplan for produktion og levering til kunderne. Faktisk bekræftede Qin, at to andre biler kan komme i produktion inden EC7 og ES8.

Både den mindre SUV EC7 og den fuldstore SUV ES8 blev præsenteret under Nio Day sidste år, og det er meningen, at de skal begynde at komme ud til kunderne fra maj i år.

Se også: Hvilke elbiler er de bedste?

Stationcar fra Nio?

Yderligere to biler er en overraskende udvidelse af Nios portefølje af elektriske biler og kan være med til for alvor at udvide bilproducentens kundegruppe.

Men hvilke biler er det, Qin Lihong taler om? Takket være internettet og kinesiske sociale medier, så har vi en ret god idé om, hvilke de er.

Vi ved, at Nio er i gang med at gøre sig klar til en ET5, der måske endda kan kvalificere sig som en stationcar. Den er blevet set flere gange i løbet af sin testperiode, og på billederne ligner den meget en bil, der er et færdigt produkt.

Se også: Bedste elbilforsikring?

ES6 er en mindre SUV

Derudover har vi den nye Nio ES6, der er en mindre elektrisk SUV-søster til ES8. Den er også blevet set mange gange, og vi ved, at Nio går fra den forældede 1.0-platform til 2.0, der bliver brugt i alle de nye elbiler fra Nio.

ES6 skulle efter planerne komme på markedet i år, og nu ved vi altså, at det sker snart. Inden udgangen af maj skulle vi gerne have fire nye elektriske biler fra Nio på vejene, noget kan hjælpe på Nios faldende salgstal, så de igen går i den rigtige retning.