Ny forsikring med taxaservice til elbilejere

Ejere af elbiler er begyndt at efterspørge særlige forsikringer, der dækkers elbilers behov - derfor introducerer Top Danmark nu ny bilforsikring.

Ny forsikring med taxaservice til elbilejere

Topdanmark A/S lancerer nu en skræddersyet forsikring til kunder med elbiler. Forsikringen indeholder blandt andet dækning af skader på bilens batteri i trafikuheld, selvrisiko ved tyveri og skader på ladekabler og ladestandere samt skader på glas som for eksempel panoramatag, der er udbredt i elbiler.

Bliv hjulpet til nærmeste ladestation

Som en særlig service for elbilejere omfatter forsikringen også en taxa-service, hvis bilen løber tør for strøm på farten. Kunden og bilen bliver transporteret hurtigt videre til lige præcis der, hvor man ønsker. Det kan for eksempel være den nærmeste ladestation eller den planlagte destination.

Servicen er en del af vejhjælpordningen og indebærer en ”timegaranti”. Er hjælpen ikke fremme inden for én time, får kunden sin betaling for hele året tilbage.

Markant efterspørgsel på et decideret elbilprodukt

Carsten Elmose, privatdirektør i Topdanmark, forklarer, at de oplever en markant efterspørgsel på et decideret elbilprodukt, som formentligt kun vil stige, i takt med at elbiler fylder mere og mere i nyregistreringerne, og at bilmærker konstant udvider udvalget af størrelser og modeller.

”Derfor skal der naturligvis også være en attraktiv forsikring, som er udviklet på baggrund af ønsker og feedback fra vores kunder, og som matcher nye behov, eksempelvis hvis bilen løber tør for strøm på en kold vinterdag”, siger han.

For nylig introducerede Topdanmark også muligheden for at benytte et nyt ”drive in”-værksted, hvor kunder kan få ordnet små skader på to timer.

Se også: Bliver batteriet i elbiler påvirket af kulde?

Hvem femte nye bil kører på el

Den seneste opgørelse fra De Danske Bilimportører viser, at elbiler udgjorde 20 procent af nysalget i november. Det er mere end en fordobling siden starten af året.

Se også: Nye dæk optimeret til elbiler