Sådan ser den nye elektriske Porsche Macan ud

Macan bliver den næste helt elektrisk bil fra Porsche, som er klar til næste år. Allerede nu kan vi se hvordan den nye Porsche-elbil ser ud.

Sådan ser den nye elektriske Porsche Macan ud

Det er Porsches mål at 80 procent af deres nye biler inden 2030 skal være helt elektriske. Den næste elbil fra Porsche bliver Macan, som vi nu kan få et meget bedre indtryk af på de nye billeder.

Se også: Alle elbiler fra Porsche

Elektrisk premium SUV med sportslige køreegenskaber

Indtil videre tilbyder Porsche kun Taycan som ren elbil, som dog kommer i flere varianter. For at opnå deres mål som elbilproducent er Porsche godt i gang med at fremtrylle flere helt elektriske biler.

Den næste elbil fra Porsche bliver Macan, hvilket virker som det fornuftige valg. Det er nemlig den mellemstore SUV, der er den mest populære biltype lige nu. Det er samtidig Porsche mest solgte bilmodel.

Vi ved at Porsche vil være klar med Macan til næste år, men vi ved derudover ikke meget om den. Bilen er dog allerede blevet set på vejene, da den tyske sportvognsproducent i øjeblikket tester bilen.

Se også: Se kommende elbiler

Den er derfor blevet fanget på billeder uden kamuflage på. På billederne herunder kan du derfor se designet på Porsche Macan-elbilen:

Specifikationer på elektrisk Porsche Macan

Designet er ikke meget anderledes end den nuværende Macan, men der er dog forskelle at se. Du har måske allerede spottet, at Macan-elbilen – ligesom Taycan – har opladningsporte på begge sider af bilen.

Porsche Macan bygges på den nye PPE-platform (Premium Platform Electric), der er forberedt til helt elektriske biler. Denne bruges også til den kommende Audi Q6 e-tron, som Macan vil dele flere stykker hardware med.

Den elektriske Macan kommer i flere varianter, men vil i den største have hele 603 hestekræfter (450 kW) fra to elektriske motorer med et drejningsmoment på mere end 738 Nm.

Porsche Macan bygges på en 800 volt arkitektur og forventes derfor at have meget hurtig opladning. Som det er lige nu tilbyder Porsche Taycan allerede den hurtigste opladning på markedet.

Porsche siger, at den fuldelektriske Macan vil have et litium-ion-batteri med en samlet kapacitet på omkring 100 kWh og mulighed for hurtig opladning (5% til 80%) på under 25 minutter.

Se også: Flere specifikationer på ny Porsche Macan