Ny Tesla Model 3 på vej med nyt design og lavere pris

Ifølge flere kilder er Tesla godt i gang med at udvikle en ny Model 3. Den nye Tesla Model 3 vil få et redesign, en lavere pris og ændringer i ydeevnen.

Ny Tesla Model 3 på vej med nyt design og lavere pris

Det kunne meget vel tyde på, at vi snart kommer til at se en ny Model 3 fra Tesla. Flere kilder fortæller til Reuters at en ny Model 3 er på vej, der kommer med nyt design og sansynligvis også en lavere pris.

Se også: Test af Tesla og andre elbiler

Nyt design til Tesla Model 3

Den første Tesla Model 3 kom i 2017 og fik sidste år en mindre opfriskning. Den nye model, der går under kodenavnet “Highland”, vil have færre indvendige komponenter og et let redesignet ydre med det formål både at reducere produktionsomkostningerne og øge tiltrækningskraften af den nu fem år gamle mellemstore elektriske sedan.

Egentlig var ideen med den originale Model 3, at den skulle være en elbil for masserne, en på grund af langt højere produktionsomkostninger end forventet, blev dette ikke en realitet. Bilen var ellers den mest simple fra Tesla på tidspunktet, med en forenklet interiør med én enkelt skærm til det hele og næsten ingen knapper. Det kunne godt tyde på, at den billige elbil, som Elon Musk længe har lovet, kunne blive den kommende Model 3.

En billigere elbil fra Tesla?

Med lavere produktionsomkostninger og muligvis også mindre ydeevne, kan den kommende Tesla Model 3 blive den billigste Tesla nogensinde – og der er vidst ingen tvivl om, at den billigere Tesla vil være attraktiv.

Det går allerede godt for Tesla, men specielt i Europa begynder forbrugerne at få øjnene op for de mange alternativer, som andre producenter byder ind med. Men prisen er et generelt problem for elbilerne, der stadig er langt dyrere end tilsvarende brændstofbiler. Skal der flere elbiler på vejene, skal priserne ned.

I årevis har Teslas administrerende direktør lovet at lave en Tesla til 25.000 dollars, men den er endnu ikke blevet en realitet. Vil den nye Tesla Model 3 være den? Det må tiden vise.

Se også: Nyheder om elbiler