Sådan ser den nye Tesla Model 3 Performance ud

Det kunne tyde på, at Tesla snart er klar til at vise den nye Model 3 Performance frem. Her blev de fanget i, at optage video af den nye bil.

Sådan ser den nye Tesla Model 3 Performance ud

Da Tesla lancerede den nye Model 3 Highland i september sidste år, var det uden en Performance-variant. Inden den officielt er lanceret, er den nu blevet fanget på video.

Se også: Test og anmeldelser af nyeste elbiler

Ny Tesla Model 3 Performance fanget på video

I Valencia har en tilfældig person fanget den nye Tesla Model 3 på video, hvor den angiveligt blev filmet til reklamevideoer. Det giver os det hidtil bedste indtryk af den nye topmodel i 3-serien.

Her ser man blandt andet de nye sportssæder, større bremseskiver, nye hjul, spoiler og ikke mindst et Ludicrous-emblem på bagsmækken.

Se videoen her:

Se også: Sammenlign priser, specifikationer og kvalitet på elbiler

Tesla Model 3 Ludicrous?

Som man tydeligt kan se på videoen, har denne bil et såkaldt Ludicrous-emblem på bagsmækken. Der bliver derfor spekuleret i, at topmodellen ikke vil hedde Performance, men derimod Ludicrous.

Det såkaldte Ludicrous-mærke blev tidligere brugt til Model S Performance-modeller, før den blev til “Plaid”.

Se også: Dækker elbilforsikringen batteriet?

Hvad ved vi om Tesla Model 3 Performance/Ludicrous?

Den nye Model 3 Performance vil være endnu hurtigere fra 0-100 km/t end den nuværende model. Hvor hurtig, spørger du? Den forventes at kunne nå de 100 km/t på kun 3 sekunder – måske endda lige under.

Til bedre at kunne håndtere de flere hestekræfter får den opgraderede bremser, mere sporty affjedring og nye 20 tommer hjul.

Den vil dog også byde på andre spændende ændringer, sammenlignet med de to andre nye Model 3 (Highland). Blandt ændringerne er helt nye sportssæder, spoiler, andet konfanger-design og et cockpit med mere sportsligt design.

Se også: Specifikationer og pris på ny Tesla Model 3 Performance

Pris på Tesla Model 3 Performance

Vi forventer, at den vil koste fra cirka 436.990 kroner. Den vil blive lanceret i 1. kvartal i år, hvor Danmark vil være blandt de første lande, hvor Model 3 Performance bliver tilgængelig.

Se også: Kommende elbiler i Danmark i 2023, 2024 og 2025

Vi anbefaler:
De fem bedste elbiler der kan leases for 4.000 kroner
Seneste nyt om elbiler, der kommer i 2023, 2024 og 2025
De bedste elbiler i Danmark lige nu
Guide til billigste ladeboks for elbiler