Tesla gør lynopladning billigere for andre elbiler

Tesla er nu klar med lavere priser på Supercharger-lynopladning for ejere af andre elbiler end Tesla. Spar op til 37 procent på lynopladningen.

Tesla gør lynopladning billigere for andre elbiler

Tesla har netop sænket priserne på lynopladning og efterlader dermed igen lynlade-konkurrenterne i støvet. Se de nye medlemspriser her.

Se også: Sammenlign priser, specifikationer og kvalitet på elbiler

Tesla sænker prisen på medlemsskabet

Man finder meget sjældent billigere lynopladning end på Teslas Supercharger-stationer. Nu gør Tesla det endnu billigere at opnå en lavere kWh-pris på lynopladning.

Kort forklaret tilbyder Tesla et medlemsskab, hvorved man opnår en lavere pris på opladning. Tesla-ejere har dette inkluderet. Medlemsskabet for andre elbiler var tidligere 99 kroner per måned, men er nu blevet billigere.

Tesla har nemlig sat prisen på medlemsskabet ned til 75 kroner per måned. Et prisfald på knap 25 procent.

Men et medlemsskabet kan man komme ned på omkring 2 kroner per kWh på lynopladning hos Tesla.

Spar helt op til 37 procent på abonnementet

Men det bliver bedre endnu. Tesla introducerer nemlig også årlig betaling af abonnementet, hvorved man opnår en endnu lavere pris på abonnementet.

Vælger man årlig betaling, er prisen 750 kroner. Her sparer man 150 kroner eller 17 procent i forhold til 75 kroner per måned, og man sparer 438 kroner om året eller 37 procent i forhold til den gamle pris på 99 kroner per måned.

Man skal dog først lige sørge for, at Tesla-appen er opdateret til version 4.32 eller nyere. Man benytter appen til at starte og stoppe for opladning samt betaling.

Se også: Kommende elbiler i Danmark i 2024 og 2025

Gør det endnu sværere for konkurrenterne

Tesla dominerer ikke kun på salget af elbiler, men løber også fra konkurrenterne på lademarkedet.

Uden et abonnement er prisen på lynopladning hos Tesla mellem 2,73 kroner per kWh uden for spidsbelastning og 3,02 kroner per kWh, når der er travlhed ved standerne. Konkurrenterne har typisk priser fra 3,50 kroner og opefter per kWh.

En lavere pris på medlemsskabet vil uden tvivl få flere til at overveje dette, da det er den billigste kWh-pris man kan opnå, hvis man ikke har en ladeboks i hjemmet.

Det kan dog også være en reaktion på, at Tesla oplever et faldende salg af elbiler.

Se også: Alle elbiler fra Tesla i Danmark

Vi anbefaler:
Bedste ladeboks til hjemmet
Test og anmeldelser af elbiler i Danmark
Her er de absolut billigste elbiler på de danske veje