Ny Volkswagen ID.3 på vej – få det første indtryk

Volkswagen har netop løftet sløret for et koncept af næste års nye ID.3. Den nye ID.3 får nyt design, men flest ændringer finder man indvendigt.

Ny Volkswagen ID.3 på vej – få det første indtryk

Volkswagens helt elektriske ID.3 blev den første bil fra producenten, der skulle benytte MEB-platformen. Efter tre år på bagen trænger modellen til en opdateringer, mener VW. En ny ID.3 kommer nemlig til næste år.

Se også: Volkswagen lover forbedringer til udskældt infotainmentsystem

Ny Volkswagen ID.3 kommer i 2023

Der er vidst ingen tvivl om, at den kommende Volkswagen ID.3 er en ID.3. Godt nok får den et helt nyt design, men set udvendigt fra vil man ikke være i tvivl.

Indvendigt vil den få flere opdateringer. Blandt andet vil alle modeller af den nye ID.3 få en 12 tommer infotainmentskærm. Og med en opdateret software vil den levere en bedre oplevelse og får derudover opdateringer over-the-air.

Den kommer med Plug & Charge, der gør opladning af elbil endnu lettere. Her er en ny intelligent ruteplanlægger for elbiler, som skal gøre længere køreture mere bekvemme. VW anvender den nyeste generation af fuldt integrerede assistentsystemer i ID.3. Fremtrædende eksempler herpå er Travel Assist med Swarm Data, der fås som ekstraudstyr, og Park Assist Plus med hukommelsesfunktion.

Hvad man skal forvente af specifikationer på den nye Volkswagen ID.3 med ydeevne, rækkevidde og opladning oplyser producenten ikke endnu.

Se også: Hvilket forsikringsselskab er bedst til elbiler?

Pris på ny Volkswagen ID.3

Allerede nu melder Volkswagen en pris ud på den kommende ID.3. Her er godt nok ikke tale om en dansk pris, men en tysk.

Standardmodellen vil være en ID.3 Life, hvorefter der følger Business, Style, Max og Tour. Priser på Volkswagen ID.3 starter ved 44.000 euro, hvilket direkte omregnet er cirka 327.000 kroner. Det vil være en anelse dyrere end den første ID.3, der fik en vejledende pris fra 40.000 euro.

Herhjemme kostede en ID.3 i 2020 fra cirka 300.000 kroner, hvis vi ser bort fra den allerførste 1st Edition. Så man skal altså forvente, at en ny Volkswagen ID.3 bliver en del dyrere.

Den forventes lanceret til marts næste år.

Se også: Nyheder om elbiler