Så stærk bliver Volkswagen ID.7 med firehjulstræk

Specifikationer på Volkswagen ID. 7 med firehjulstræk og dobbelte elektriske motorer viser, at den bliver stærkere end selv ID.5 GTX.

Så stærk bliver Volkswagen ID.7 med firehjulstræk

Indtil videre har vi kun fået specifikationer om basismodellen af Volkswagen ID.7 med en enkelt elektrisk motor. Nu er der dog dukket nye informationer op om en variant med firehjulstræk og dobbelt motor.

Se også: Disse elbiler kører længst på en opladning

Volkswagen ID.7 med firehjulstræk får 308 hestekræfter

ID.7 er en elektrisk familiecruiser, der er på vej fra Volkswagen lidt senere i år. Bilen byder på en meget lang rækkevidde op til 700 kilometer, hurtig opladning, masser af plads og høj komfort. ID.7 er bygget til at gøre den lange køretur mere bekvemmelig.

Men der er også en anden side ved ID.7, der ikke bliver snakket meget om.

Basismodellen med baghjulstræk kommer med 286 hestekræfter, hvilket er betydeligt mere end basismodeller af ID.4 og ID.5.

Derudover kommer der også en variant med firehjulstræk samt en GTX-model. GTX-varianten kender vi ikke noget til endnu, men nu er der lidt nyt om den med firehjulstræk.

Volkswagen ID.7 med firehjulstræk og dobbelt elektrisk motor skulle angiveligt få 308 hestekræfter. Det lyder ikke af så meget mere, men med firehjulstræk skulle den gerne blive en hel del hurtigere.

Volkswagen ID.7

Sandsynligvis betyder det også, at den får lidt kortere rækkevidde. Elbiler med firehjulstræk har det med at opnå kortere rækkevidde end dem med træk på to hjul.

Hvornår kommer Volkswagen ID.7?

Mange spørger os, hvornår Volkswagen ID.7 kommer til Danmark. Vi har ikke endnu ikke et præcist svar at give, men kan blot sige, at den kommer i løbet af sommeren. Der er endnu heller ikke en pris på Volkswagen ID.7, men vi regner med en pris fra omkring 500.000 kroner.

Lige nu har Volkswagen dog udstilt ID.7 ved deres showroom i København, hvis man skulle have lyst til at kigge nærmere på den. Her kan man også opleve den faceliftede ID.3, der også er på vej.

Se også: Få den rigtige elbilforsikring hos If