Reparationer af iPhones kan påvirkes af coronavirus

Coronavirus påvirker det meste af verden, og nu kan den frygtede sygdom også sætte en midlertidig stopper for reparationer af iPhones.

Reparationer af iPhones kan påvirkes af coronavirus

Det sker for de bedste af os – vi elsker vores mobil, og vi passer på den, men pludselig er uheldet ude, og den ryger på gulvet eller går i stykker på anden vis.

Selvom det ofte er et uheld, når det sker, ser det ud til, at vi nok hellere må passe lidt ekstra på vores iPhone lige for tiden. For ifølge Bloomberg er Apple Stores verden over ved at løbe tør for reservedele til telefonerne.

Bliver telefonen skadet, kan det med andre ord vare noget, før det bliver muligt at reparere den.

Efter sigende skal det skyldes coronavirussen, der har tvunget mange fabrikker til at holde lukket på grund af smitterisiko. Det går naturligvis ud over produktionen af dele og komponenter.

Læs også: iPhone-produktionen er fortsat ramt af coronavirus

På grund af coronavirus, er Apple ved at løbe tør for reservedele.

Der har allerede været meldinger om, at produktionen af telefoner, herunder iPhones, er blevet forsinket, og at man ikke forventer at kunne indhente forsinkelserne før i andet kvartal af året.

Læs også: Google aflyser årets store udviklerevent på grund af Coronavirus

Det er derfor heller ikke overraskende, at det samme er tilfældet for dele og komponenter til telefonerne. De dele, der bruges til reparationer, kommer naturligvis fra samme fabrikker, som delene til nye telefoner, så forsinkelsen rammer bredt.

Det er dog uvist præcis hvilke komponenter, der er tale om. Netop den komponent, din telefon skal bruge, kan altså stadig være på lager, men det er jo bedre at være forsigtig og tage sig ekstra godt af sin telefon, i hvert fald indtil virusset er mere under kontrol, og markedet finder tilbage til normalen.

Flere nyheder om emnet

Næste kronologiske artikel om sagen finder du her. Daniel Søgaard Hald valgte at gå videre med sagen. Efterfølgende d. 5/3/2020 publicerede vi sagen Apples iPhone SE 2 bliver alligevel forsinket – Artiklen kan du læse her. Læs også seneste nyt om temaet her.