Smarte skærme med Google Assistent får nye funktioner

Googles Nest Hubs og andre smarte skærme bliver nu opdateret med en række nye funktioner, heriblandt vækning ved solopgang en familiefane og meget mere.

Smarte skærme med Google Assistent får nye funktioner

Googles smarte skærme med indbygget Google Assistent til smart-home bliver løbende opdateret med nye funktioner. I dette øjeblik er endnu en opdatering på vej ud(måske har du den allerede?), som tilføjer nyttige funktioner til blandt andet familen.

Der er Googles egne Nest Hub-skærme og der findes enkelte tredjeparts smart skærme med Googles digitale assistent. En for dem alle sammen er, at de lige nu modtager en ny opdatering. En ny familiefane, en Google vejr-frø og en blid solopgangs-vækning.

Læs også: De bedste produkter til dit smart home i 2021

Nyt design til alarmen

Grænsefladen til alarmen har fået en overhaling. I stedet for bare at bede Google om at oprette en alarm, kan du nu tilpasse alarmen på skærmen, fra det øjeblik alarmen skal ringe, lyden, gentagelser, snooze og om din morgenrutine skal starte, når den er slut.

Derudover er der en speciel ny solopgangs-vækning, der ganske langsomt og i takt med solopgangen lader skærmen komme til live om morgenen. Hvem end der mulighed for at blive vækket således, så er den funktion der. Du kan vælge, hvor længe effekten varer, de smarte lys, der skal følge trop og langsomt lyser op sammen med skærmen, og om en lille tone skal afspilles, før den starter.

Læs også: Sådan bygger du et smart-hjem med Google Home og Google Assistent

Google vejr-frø

Indtil nu har man kunnet vælge mellem tre forskellige baggrunde til skærmen: Google Fotos, Googles egne baggrunde og forskellige urdesigns. Der er en fjerde mulighed nu: Google vejr-frøen.

Vejr-frøen har det varmt eller fryser, eller har det sjovt på frodige grønne bakker og sandstrande. Den ændrer sig med tidspunktet på dagen, så du får en natscene efter solnedgang og en lysere om dagen.

Se også: Test af gadgets til smart-home

Familiefane og sticky notes

Vi har tidligere skrevet om sticky notes til Google Assistent-skærme, som for noget tid siden rullede ud til et begrænset antal brugere. Her kan man oprette små beskeder på skærmen, så man er sikker på børn og vokser får beskeden. Nu ruller sticky notes ud til alle.

Der kommer dertil også en ny familiefane. Det inkluderer hurtig adgang til familieklokke , familie-sticky notes, Life360-sporing og nogle sjove spørgsmål og aktiviteter for børn.

Se også: Nyt om smart home og IoT

Det videre forløb om Familie

Sagen slutter ikke her. Redaktionen har bragt den videre. Lasse Olsen kunne ikke slippe temaet. 19/1/2021 puplicerede vi en ny vinkel om temaet med en artikel der drejer sig om De bedste serier på Netflix med den højeste bedømmelse på IMDb – Den videre historie kan du læse her. Få også seneste nyt om temaet her.