Få det store iPad-overblik her

Der er lige nu 5 forskellige modeller, og her kan du får et overblik over, hvordan de adskiller sig fra hinanden

Få det store iPad-overblik her

iPad Air 2 og iPad Mini 3 blev præsenteret i går, og dermed er der 5 forskellige iPads at vælge imellem. Så kan dman let miste overblikket, men vi har samlet de vigtigste specifikationer for alle 5 modeller.

Læs også: Apple slipper ultratynd iPad Air 2 løs

Det er selvfølgelig vigtigt at holde sig for øje, hvad man gerne vil have ud af sin iPad, før man beslutter sig. Er man til den store eller lille størrelse? Hvor meget lagerplads skal man bruge? Den slags spørgsmål er helt individuelle.

iPad Tabel

Og hvad kan man så se ud fra det? Jo, der er ikke mange opgraderinger fra iPad Mini 2 til iPad Mini 3. Samme størrelse, samme vægt, samme kamera, samme processor, samme RAM og mere til.

iPad Mini 3 har dog Touch ID og ikke mindst muligheden for noget større lagerplads. Men kan man komme ud over det, så ligner iPad Mini 2 altså et noget bedre køb. 

Læs også: Apple iPad mini 3 er ikke prisen værd [KOMMENTAR]

iPad Mini i den originale version skal selvfølgelig også nævnes, men med de nyere modeller ved siden af, ser det ikke ud til, at der er meget fidus i at investere i denne model. Både skærm og processor er bedagede, da de hører til 2011-generationen.

Der er til gengæld noget mere i maskinrummet på iPad Air 2, og også mere end i forgængeren i samme størrelse. Kameraet har flere megapixels og funktioner, der er mere RAM, og prisstigningen på 800 kroner i forhold til forgængeren ser ud til at være godt givet ud.

Læs også: iPad Air 2 vs iPad Air – hvad har ændret sig?

I brug vil den også være anderledes i forhold til forrige Air, dels er den væsentligt tyndere, en smule lettere, men skærmen byder også på en ny overfladebehandling, der reducerer refleksioner med 56%.

De nye iPads kan allesammen forudbestilles fra i dag hos Apple.com.

Du kan finde den bedste pris på iPad på mobilpriser.dk