iPad-lanceringen forsinkes en måned

iPad'en bliver forsinket en måned i USA, og muligvis endnu mere her i Europa, spår analytiker.

iPad-lanceringen forsinkes en måned

Om det er spin eller reelt, er umuligt at gætte, men en analytiker fra Canaccord Adams skriver i et notat, at Apples iPad bliver forsinket på grund af en flaskehals i produktionen.

-“Et uspecificeret produktionsproblem hos iPad-producenten Hon Hai Precision vil sandsynligvis betyde, at iPad indledningsvis kun lanceres i USA, og antallet af tilgængelige enheder vil være omkring 300.000 i slutningen af marts.” skriver Peter Misek.

Han skriver videre at produktionsproblemerne med al sandsynlighed også vil påvirke antallet af tilgængelige iPad-enheder i april måned, og at det derfor er muligt at Apple vil vælge at udskyde lanceringen i en måned.

Det amerikanske magasin Wired har kontaktet Apple, der afviser rygterne, og forsikrer at iPad’en vil blive lanceret i slutningen af marts, helt som lovet.

Fortsættelsen i sagen

Siden vi bragte artiklen er der kommet nyt i sagen. mobilsiden fulgte op på sagen. 2/3/2010 blev bolden spillet videre med en artikel med fokus på Amerikanske medier gør klar til iPadKlik her for artiklen.. Seneste nyheder om iPad findes her..