Microsoft Office følger med nye Samsung-tablets

Microsoft og Samsung indgår et samarbejde, så du får glæde af Word, Excel og PowerPoint på din næste Samsung-tablet.

Microsoft Office følger med nye Samsung-tablets

Microsoft Office til Android bliver en fast del af tablets fra Samsung inden længe, efter Samsung og Microsoft har indgået et samarbejde om at tilbyde Office-programmerne til alle ejere af en Samsung-tablet.

Læs også: Nu kan du prøve det nye Office med touch

“Glimrende ting kan ske, når man konvergerer services og enheder. Vores samarbejde med Samsung er symbolsk for vores bestræbelse på at give det bedste af Microsoft’s produktivitetsservices til alle på enhver enhed – så folk kan være produktive hvor og når som helst de vil,” siger ledende vicedirektør i Microsoft, Peggy Jognson.

Du får dermed de bedste betingelser for at øge produktiviteten på din Samsung-tablet med de populære programmer fra Microsoft. Du får også OneNote, OneDrive med 100 GB lagerplads og Skype med i pakken, så du kan tager noter og opbevare filer på farten samt holde kontakten til venner og familie online.

Læs også: Google Drev lader dig arbejde i Microsoft Office

Inden for de næste måneder vil du se resultatet af det nye samarbejde, hvor disse apps fra Microsoft vil være præinstalleret på Samsung’s tablets. Du kan imidlertid selv hente alle de omtalte Microsoft-apps fra Google Play og i App Store til din iPad.

På Mobile World Congress 2015 i Barcelona for en lille måned siden viste de første tegn sig af et Samsung-Microsoft-samarbejde. På den for nyligt annoncerede Galaxy S6 og S6 Edge lå netop OneNote, OneDrive og Skype allerede præinstalleret.

Læs også: Uendeligt stort OneDrive med Office 365

Microsoft Danmark oplyser til business.dk, at du sagtens kan afinstallere de medfølgende apps, hvis du ikke ønsker at benytte dig af dem.