Microsoft Surface Go 3 får hurtigere Intel-processorer

Microsofts budgetvenlige Surface Go-serie har fået en opgradering, men en mindre af slagsen. Surface Go 3 byder på hurtigere Intel-processorer.

Microsoft Surface Go 3 får hurtigere Intel-processorer

Microsoft delte i går aftes en lang række produktnyheder, blandt andet den lækre Surface Pro 8, high-end laptoppen Surface Laptop Studio og flere. Blandt disse var også en ny udgave af den mere budgetvenlige Surface-computer, nemlig Surface Go 3, som har fået en vigtig opgradering. Læs her hvad der er nyt i Microsoft Surface 3.

Se også: Tests af tablets og computere

Hvad er nyt i Surface Go 3?

Der er faktisk overraskende lidt nyt i Microsoft Surface Go 3. Her er det samme design, samme skærm, samme højtalere, samme kamera, samme indgange og de helt samme dimensioner. Set udefra, så er den præcis som forgængere. Og det er faktisk heller ikke så ringe, at Microsoft holder fast i det, for Surface Go 2 er en fremragende lille computer.

Der er dog en vigtig lille nyhed gemt dybt i Surface Go 3. Den kommer nemlig med hurtigere ydelse, som kommer fra nye Intel-processorer. Surface Go 3 kan blive udstyret med enten Intel Pentium Gold 6500Y eller Core i3-10100Y, som er en stor opgradering over forgængerens. Ifølge Microsoft er den nye Surface Go 3 op til 60 procent hurtigere.

Microsoft Surface Go 3 kommer præinstalleret med det nye Windows 11. Kameraet i Go 3 understøtter Windows Hello ansigtsgenkendelse. Surface Go 3 understøtter Microsoft Pen Protocol, men der medfølger ikke en stylus. Der er valgfri 4G, og Microsoft hævder, at Go 3 vil have batteri til hele dagen.

Pris på Microsoft Surface Go 3

Prisen på Microsoft Surface Go 3 starter ved 3.490 kroner, og de kan købes fra den 5. oktober. Skal man have den største udgave med Core i3, 8 GB RAM og 128 GB SSD og med keyboard, så er prisen 5.990 kroner. Vil man derudover have 4G, så bliver det dyrere endnu, men Microsoft har endnu ikke oplyst priser på disse udgaver.

Se også: Find billige priser på tablets