Ny iPad Mini (2021) får stor opgradering og højere pris

Apples nye iPad Mini er hurtigere, nyt design, større skærm, bedre lyd, USB-C-port samt bedre kamera. Men prisen på iPad Mini 6 (2021) er ikke blevet bedre.

Ny iPad Mini (2021) får stor opgradering og højere pris

Apple mindre og mere kompakte iPad har endelig fået en opgradering. Og en ganske stor en af slagsen, for iPad Mini (2021) har fået forbedringer hele vejen rundt, fra bedre ydelse til helt nyt design. Med den store opgradering er dog også fulgt en højere pris på iPad Mini.

Se også: Sammenlign priser på iPads

Produktet er PT ikke tilgængeligt på det danske marked

Produktet er desværre ikke længere tilgængeligt på det danske marked. Det er muligt at det kommer tilbage på markedet senere.

Hvad er nyt i iPad Mini (2021)?

Den sidste iPad Mini blev lanceret i 2019, hvor det mest var en opgradering af ydeevnen. Sådan er det ikke denne gang, for iPad Mini (2021) har fået opgraderinger, der giver hurtigere ydelse, nyt design, større skærm, bedre lyd, USB-C-port samt bedre kamera.

Der er blevet plads til en større skærm (8,3 tommer) ved at fjerne Touch ID fingeraftrykslæseren på forsiden og i stedet placere den på powerknappen i toppen i iPad Mini. Skærmen har også fået Apples TrueTone, hvor skærmens indstillinger tilpasser sig omgivelserne, og den har også højere lysstyrke.

iPad Mini (2021) har derudover stereohøjtalere, USB-C tilslutning og 5G-modem. Apples nye hurtige A15 Bionic-chipset er også ombord. Det betyder at den nye iPad Mini er 40 procent hurtigere end den gamle og har 80 procent hurtigere grafikydelse.

iPad Mini 6
iPad Mini 2021 har langt bedre ydelse, også i spil.

Se også: Apple lancerer ny iPad 9. gen med hurtigere ydelse

Kamera med plads til alle

Der er også opgraderinger i kameraafdelingen, på både for- og bagside. På bagsiden sidder nu et 12 megapixel kamera med f/1,8 blænde og True Tone LED-blitz.

På forsiden sidder nu et 12 megapixel kamera med ultravidvinkel på 120 graders synsvinkel. Det betyder, at der kan komme meget mere med på billedet.

iPad Mini 6
iPad Mini (2021): her er alle nyhederne.

Se også: Reparation af iPad Mini til billigste pris

Pris på iPad Mini (2021)

Den nye iPad Mini (2021) kan bestilles fra i dag. Prisen for iPad Mini (2021) starter ved 4.299 kroner for Wi-Fi-udgave og 5.599 kroner for udgaven med 5G-modem.

Se også: Test af iPad og tablets

 

Emnet er ikke færdigdebatteret

Siden redaktionen publicerede denne historie er der kommet nyt om sagen. Daniel Søgaard Hald gik videre med sagen. 14/9/2021 fortsatte vi fortællingen med en artikel med tematikken Apple lancerer ny iPad 9. gen med hurtigere ydelse – Den videre historie om temaet finder du her. Se også seneste nyt om emnet ved at trykke her..