Rygte: Apple lancerer ny iPad-størrelse til foråret

Når Apple næste år skal præsentere deres opdaterede udgaver i iPad-serien, så bliver det efter alt at dømme med et nyt medlem i flokken.

Rygte: Apple lancerer ny iPad-størrelse til foråret

Ifølge kilder hos Digitimes vil Apple introducere en fjerde iPad-størrelse på 10,5 tommer, som skal lægge sig imellem den almindelige konfiguration på 9,7 tommer og den helt store Pro på 12,9”.

Det kan umiddelbart lyde underligt, at de vil præsentere en ny størrelse, der bare kun er 0,8” større, men årsagen bag, ja den er klar. Der er simpelthen mere rift om tablets i størrelsen over 10 tommer, og især i uddannelses- og erhvervssektoren i USA findes et kraftigt ønske om en lidt større iPad, vurderer kilder til Digitimes.

Se denne: Apple: 60 % af alle iPhones og iPads kører nu iOS 10

Ydermere er den nye iPad-størrelse rygtet til at blive udstyret med en A10X-chip, som også findes i den store iPad Pro, og den nye udgave skulle gå i produktion allerede fra næste måned.

Det forlyder sig, at Apple forventer to millioner afsendte enheder i første kvartal af 2017 og op mod en tredobling af dette tal for resten af året.

Læs denne: Apples sænker priserne på en stribe iPads

Hvorvidt den klassiske iPad-størrelse på 9,7 tommer vil blive bevaret som den er, eller om den eksempelvis vil blive en lidt billigere og mindre kraftfuld model er ikke tilat sige endnu.

Som altid skal vi naturligvis tage sådanne nyheder med et gran salt, men ikke desto mindre tyder de mange seneste iPad-rygter på, at Apple i hvert fald pønser på noget nyt frem mod den forventede lancering til foråret næste år.

Se et andet rygte: Apple er på vej med tre nye iPads