Samsung Galaxy Z Tab kan være en foldbar tablet

Rygte siger, at Samsung snart lancerer en foldbar tablet med hele tre skærme - sker det, kommer i Apple i forkøbet, der rygtes at komme med foldbar tablet i 2024.

Samsung Galaxy Z Tab kan være en foldbar tablet

Tiden begynder at nærme sig lanceringen af næste generation af Samsungs flagskibstablets, Galaxy Tab S9-serien. Det giver lækkede oplysninger på stribe.

Men Samsung kan have en overraskelse gemt i ærmet, nemlig en foldbar tablet, der skal præsenteres sammen med Tab S9-serien, i hvert fald hvis man skal tro Twitter-profilen @Tech_Reve.

Se også: De bedste tablets

Foldbar tablet med tre skærme?

Den såkaldte Galaxy Z Tab bliver en del af Z-serien af foldbare enheder. Derudover ved vi desværre meget lidt om enheden. Vi ved for eksempel ikke, om der bliver tale om en triple foldbar enhed, som vi tidligere har hørt rygter om. Vi har set en triple foldbar som koncept men kun i mobilstørrelse hidtil.

En triple foldbare enhed uanset størrelse er måske ikke så sandsynligt med tanke på, at to hængsler vil gøre tabletten noget med kompleks i sin konstruktion.

Se også: Skal man vælge tablet med lille eller stor skærm?

Samsung søgte patent på tripple skærm for et par år siden

Her ser vi, hvordan sådan en tablet kan komme til at se ud baseret på designtegninger fra et patent, Samsung ansøgte om for et par år siden.

Patentet viser dobbelte hængsler, der gør det muligt for tabletten af foldes begge veje, alt efter om man vil folde skærmen sammen for at beskytte den eller få en mindre skærm med bredere forhold.

Nu bliver patenttegninger langt fra altid til virkelighed, og det er lettere at konstruere en tablet med kun et hængsel. Samsung har allerede konstrueret fire generationer af Fold-enheder, så det er bare et spørgsmål om at gøre enheden større.

Vi bør snart få mere pålidelig information om det kommende lineup fra Samsung i takt med at lanceringen af Galaxy Tab S9 nærmer sig.

Se også: Gode billige tablets

Apple kan komme med foldbar iPad i 2024

Den første foldbare Apple-enhed forventes desuden at blive en iPad og ikke en iPhone.

Ming-Chi Kuo fortæller, at den skal komme i 2024, så Samsung har stadig mulighed for at slå ærkerivalen i det kapløb.

Se aktuelle priser på tablets her.