Samsung på vej med gigant-tablet: Galaxy Tab S7+

Samsung Galaxy Tab S7+’s kæmpebatteri er nu sikkerhedsgodkendt, og den nye topmodel forventes lanceret til august. Sammen med Galaxy Note 20 og andet nyt fra producenten.

Samsung på vej med gigant-tablet: Galaxy Tab S7+

Samsungs næste flagskibs-tablet er på vej og kommer tilsyneladende til at blive lanceret ved en massiv fælles-release den 5. august, hvor Samsungs andre nye modeller vil være Note20-serien, Galaxy Fold 2 og Galaxy Z Flip 5G. Og udsigterne til en fænomenal lanceringsopstilling bliver tilsyneladende endnu vildere – de fleste rygter lyder nemlig, at der ikke blot vil være en Samsung Galaxy Tab S7, men også en Plus-model, Samsung Galaxy Tab S7+.

Læs også: Sammenlign priser på Samsung-tablets

Today bringer certificeringsdokumenter og fotos af det enorme batteri, der er inde i Tab S7+. Både TUV Rheinland og Safety Korea-certificeringer bekræfter, at dens kapacitet vil blive 9.800 mAh, med en typisk opladning på 10.090 mAh. Selvom vi har haft lignende info om batterikapacitet i tidligere lækager, er det stadig rart at se yderligere dokumentation.

Læs også: Samsung Galaxy Note 20 og Fold 2 præsenteres 5. august

Et velkendt design på Galaxy Tab S7

Designet på de kommende Tab S7 ser ud til at være meget lig sidste års Tab S6, inklusive dobbeltkamera-setuppet på bagsiden og den smarte rille under for at fastgøre S-Pennen.

Den største forskel mellem Tab S7 og Tab S7+ forventes at være størrelsen. Førstnævnte siges at have en 11-inch OLED-skærm, lidt større end den på Tab S6, mens Tab S7+ eftersigende skulle være 12,3 eller 12,4 inches. Begge forventes at have en høj opdateringshastighed på 120Hz. Vi ved med sikkerhed, at den almindelige Tab S7 vil blive drevet af et mindre 7.760 mAh-batteri end Tab S7+, hvilket dog stadig større end det, der er i Tab S6.

Læs også: Galaxy Tab S6 Lite – en billigere Samsung-tablet med S-Pen stylus