TDC: Én app – én adgang til alt

TDC har netop introduceret et nyt koncept, hvor én app forbinder alle enheder i hjemmet. Alt fra musikken til optagelserne på TV’et kan styres fra mobilen.

TDC: Én app – én adgang til alt

Smartphonen er omdrejningspunktet i TDC nye koncept, hvor kunderne nu får adgang til betjening af en lang række tjenester, fra én applikation.

Med ”Mit TDC” kan der afspilles musik fra både TDC Play og ens hjemmeserver (Homedisk) – også uden for hjemmet, via mobilens egen forbindelse. I huset, på trådløst netværk, kan musikken sendes ud på enheder der understøtter Airplay, hvis man benytter en iPhone.

Billeder og video fra Homedisken kan også hentes på mobilen.

Har man et TV med teknologien DLNA er det desuden muligt, at få vist billeder og video, samt høre musik på TV’et, med smartphonen som omdrejningspunkt.

TDC-kunder med TDC TV i hjemmet, kan programmere optagelser fra den nye applikation, der også kan vise live web-TV, hvis man er på en TDC bredbåndsforbindelse. Optagelserne kan dog kun ses på det TV hvor TDC TV boksen er tilsluttet.

TDC’s privatalarm er også integreret i ”Mit TDC”.

Applikationen fra TDC er en let integration af flere af selskabets tjenester, men for at få det fulde udbytte af konceptet, skal man dog forberede sig på, at gå ”all in” som TDC-kunde, og have alt fra bredbåndsforbindelse, TV og mobilabonnement via teleselskabet.

Kunder hos TDC-ejede, eller TDC-leverede forbindelser, kan ikke benytte Mit TDC-konceptet. Man skal altså være ”rigtig” TDC-kunde.

Applikationen findes til Android og iPhone. Senere på året følger udgaver til iPad og Windows Phone.

Mit TDC
Optagelser på TDC TV kan startes fra app’en Mit TDC. (Foto: Mobilsiden.dk). Foto: Mobilsiden.dk

Videre om emnet

Fortællingen sluttede absolut ikke her. mobilsiden fortsatte fortællingen. 24/5/2012 bragte vi en vinkel omkring Telia: Facebook login til Spotify ikke et kravKlik her for at åbne artiklen.. Se de seneste nyhede om temaet her.