TDC taber færre fastnet-kunder

TDC’s regnskab for 2011 ser rigtigt flot ud. TDC er blevet bedre til at holde på fastnet- og bredbåndskunderne.

TDC taber færre fastnet-kunder

TDC er kommet ud af 2011 med et pænt regnskab.

TDC er blevet bedre til at holde på sine fastnetkunder, end virksomheden var tidligere. Godt nok er antallet af fastnetkunder faldet fra 1,92 millioner i starten af 2011 til 1,78 millioner i slutningen af samme år.

Antallet af tabte fastnetkunder er dog ikke så slemt som tidligere, siger aktieanalytiker Morten Imsgaard fra Sydbank til Business.dk

Det tabte antal fastnetkunder var på det laveste niveau i fem år i 4. kvartal af 2011 skriver TDC i en pressemeddelelse.

TDC har også haft svært ved, at holde på bredbåndskunderne, men ved at sælge TV sammen med bredbånd, har TDC formået at indfange det tabte antal bredbåndskunder igen.

På mobilmarkedet gik det også godt for TDC. Koncernen fik 287.000 flere mobilabonnenter i hele 2011.

Selvom TDC har været en del af den særdeles intense konkurrence på telemarkedet i 2011, har de formået, at hæve omsætningen med 137 millioner kroner, til en samlet omsætning på 26,3 milliarder kroner.

– “Vi demonstrerer vores fleksibilitet og evne til at levere under svære vilkår. De tilfredsstillende resultater betyder blandt andet, at TDC som lovet kan udbetale 4,35 kr. i 2011-udbytte pr. aktie,” siger adm. direktør og koncernchef Henrik Poulsen.