Swappie øger indsatsen i Danmark med dansker i front

27-årige Jeppe Olsen, der har været i virksomheden i 4 år, tager nu posten som kommerciel ansvarlig for Swappies danske marked.

Swappie øger indsatsen i Danmark med dansker i front

Swappie, der er kendte for istandsatte brugte iPhones af høj kvalitet til en attraktiv pris, tilføjer nye kræfter til at stå i spidsen for alle kommercielle aktiviteter på det danske marked.

Se også: Brugte iPhones med garanti, reklamations- & returret

Fra kundeservice til landeansvarlig for Swappie

Efter knap 4 år hos Swappie tager Jeppe Olsen nu et stort spring. Jeppe startede hos Swappie som kundeservicemedarbejder og kan nu kalde sig selv for Marketing Manager for Swappie i Danmark.

Jeppe Olsen skal i sin nye rolle som Marketing Manager stå i spidsen for alle kommercielle aktiviteter på det danske marked, hvor han får ansvaret for at udvikle Swappies lokale strategi – herunder skabe vækst samt øge brandets awareness på markedet.

“Swappie har et kæmpe potentiale – ikke mindst på det danske marked. Derfor er jeg også utrolig glad for og stolt over nu at stå i spidsen for Swappie på det danske marked. Som Europas førende spiller inden for istandsatte iPhones har vi store ambitioner, og vores mål er at istandsatte iPhones skal være mainstream – det skal simpelthen være lige så normalt med brugte mobiler, som man ser det med biler og tøj,” siger Jeppe Olsen og tilføjer:

“Hvert år udleder produktionen af nye smartphones mere end 100 millioner tons CO2, hvilket gør det til en betydelig kilde til klimabelastning. Samtidig er e-affald den hurtigst voksende affaldsstrøm på vores planet. Ved at vælge en istandsat iPhone frem for at købe en ny er CO2-aftrykket hele 78 pct. lavere, så det handler om at uddanne forbrugerne og markedet i at træffe et valg om at købe istandsat,” siger Jeppe Olsen.

Køb brugt iPhone, uden at gå på kompromis

Der er flere fordele ved at købe en smartphone brugt: Det er billigere og det er bedre for miljøet. Og køber man hos en forhandler, medfølger der garanti.

Faktisk er der helt op til 50 procent at spare, hvis man køber en smartphone brugt. Man kan købe en brugt mobil mange steder, men det sikreste er at købe hos en forhandler, hvor man får to års reklamationsret, 14 dages returret, en gennemtestet enhed og et batteri, der har en høj kapacitet tilbage.

Ved at købe brugt sparer du også store mængder CO2-udledning, som en ny telefon er skyldig i. Den brugte iPhone skåner Jorden for nye råmaterialer, produktion og transport, der kræves for en ny iPhone.

Du kan læse meget mere om fordelene ved at købe brugt mobiltelefon her.

Se også: Test af mobiltelefoner