Dette mobilabonnement giver mest data i EU til prisen

Hos hvilket teleselskab får man mest EU-dataroaming for pengene? Med en kommende feriesæson giver vi et overblik over netop dette.

Dette mobilabonnement giver mest data i EU til prisen

Vi nærmer os den skønne sommersæson, som blandt andet byder på sommerferie. Danskernes dataforbrug stiger år for år og specielt dataroaming bliver benyttet mere end nogensinde før. De fleste abonnementer indeholder en mængde dataroaming, men hvor får du mest EU-mobildata for pengene? Det har vi taget et nærmere kig på.

Vi sender færre SMS’er og taler mindre i vores telefon, tilgengæld surfer vi mere på nettet, uploader billeder til sociale netværk og laver videoopkald, også når vi er på ferie. Det stiller nye krav til selskabernes abonnementer. Hvor fri SMS og MMS tidligere var et must-have, så er mængden af mobildata nu vigtigere.

Her er et overblik over de billigste abonnementer med mest inkluderet EU-mobildata.

Her får du mest EU-mobildata for pengene

EU-mobildata inkluderet Pris per måned
Call Me 7GB 129,-
CBB 6GB 119,-
Duka 20GB 119,-
Fullrate 8GB 149,-
Ok Mobil 6GB 119,-
Oister 7GB 129,-
Telenor 8GB 160,-
Telmore 8GB 149,-
Yousee 10GB 199,-
3 20GB 150,-

Duka er billigst med mest EU-data

Ovenstående skema viser at Duka, med deres DukaTALE-abonnement indeholder den største EU-mobildatapakke til den laveste pris. De fleste af konkurrenterne må nøjes med omkring 6-8GB EU-roaming til en tilsvarende pris, hvilket i mange tilfælde ikke er nok. Skal der kunne streames Game of Thrones og lyttes til Spotify på ferien, så bliver der lynhurtigt brugt flere gigabyte. Bare ét afsnit af Game of Thrones bruger cirka 2,5 til 3GB data.

DukaTALE abonnementet fra Duka indeholder, udover de 20GB EU-data, Fri tale, Fri SMS og MMS, 20GB data og der er ingen binding og oprettelsesgebyr. Dukas EU-pakke inkluderer også brug af mobildata i Norge, Island, Færøerne, San Marino, Liechtenstein og Schweiz.

Bestiller du DukaTALE inden på mandag den 29. april, så får du 10 procent rabat per måned på abonnementet resten af året.

Læs også: Så meget data bruger Youtube-appen