Driftskvaler hos Tjeep: ingen 4G og MMS’er

Lavprisselskabet Tjeep er ramt af endnu en bølge vanskeligheder i opstartsfasen. MMS og SMS’er når ikke frem og 4G-opkobling svigter.

Driftskvaler hos Tjeep: ingen 4G og MMS’er

Der er fortsat store tekniske vanskeligheder i maskinrummet hos teleselskabet Tjeep. I skrivende stund er der ifølge selskabets driftsstatusside ingen forbindelse til 4G-netværket.

Se også: Tjeep: Nyt teleselskab lover Danmarks billigste abonnementer

Dermed skubbes al datatrafik til det smallere 3G-bånd hvilket presser netværkets kapacitet. Driftssiden oplyser samtidigt, at der hverken kan afsendes eller modtages MMS-beskeder og at SMS-beskeder sendt fra 3’s netværk ikke når frem.

Tjeep serviceside oplyser, at de er i fuld gang med at udbedre problemerne, uden dog at sætte en tidsramme for, hvornår de enkelte problemer vil blive løst. 

Tjeep benytter sig af Telenors og Telias netværk – et netværk der, i følge Telenors hjemmeside, har været plaget af uregelmæssigheder i morgentimerne.

For nystartede Tjeep betyder det endnu en runde med komplikationer, efter at selskabet for halvanden uge siden oplevede store problemer med at levere og aktivere, de SIM-kort som deres kunder har krav på.

Teleselskabet har, siden lanceringen i midten af oktober 2016, markeret sig, ved at tilbyde nogle af Danmarks billigste priser på telefoni og mobile datapakker.

Se også: Pristjek: Er teleselskabet Tjeep rent faktisk billigst?

Du kan se den aktuelle driftsstatus her på Tjeep’s hjemmeside.