Duka gør op med begrænsede EU-datapakker

Teleselskabernes roaming datapakker er ofte alt for svære at gennemskue. Netop dette har Duka fokus på og tilbyder derfor samme mængde data i EU og Danmark.

Duka gør op med begrænsede EU-datapakker

Sommerferien nærmer sig og måske går turen til varmere lande. Tidligere slog danskerne lynhurtigt roaming fra, da datapriserne var urimeligt høje. Men den tid er forbi og nu bruger danskerne mere data i udlandet end nogensinde før. Mobilen er blevet en trofast følgesvend verden rundt.

Men udfordringen er stadig gennemskueligheden i teleselskabernes abonnementer, hvor der alt for ofte er en forskellig størrelse datapakke til Danmark og en mindre til udlandet. Hvorfor ikke gøre det mere simpelt for forbrugeren og lade datapakken gælde for hele EU? Det er netop begrænsninger som Duka vil gøre op med:

“dukaTALE er et produkt, der er nemt for kunderne at forstå. De får Fri tale og enten 10, 20 eller 50 GB data i hele EU, plus de seks lande, som vores konkurrenter ofte glemmer. For vi vil ikke have – ligesom det er tilfældet hos vores konkurrenter – at der forskel på, om man sidder på terrassen i Thy eller i solstolen i Sydfrankrig. Der er ikke forskel for kunderne, der er vant til, at grænserne er brudt ned. Derfor tilbyder vi også – som de eneste på det private mobilmarked – fri tale fra Danmark til hele EU. Og det er unikt,”

Siger Kim Gervin, der er direktør i Duka.

Duka
Foto: Duka

100 procent fri bevægelighed

Når vi skal ned at stemme til EU-Parlamentsvalg den 26. maj, hvor netop fri bevægelighed i Europa er et grundlæggende princip, så er det måske også tidspunktet hvor vi skal kigge på fri bevægelighed for mobilabonnementer. I Duka’s mobilabonnementer får man en tilgængelig mængde data, enten 10, 20 eller 50GB med 100 procent fri bevægelighed i hele EU.

Vi har tidligere lavet et overblik over teleselskabernes EU-datapakker, hvor 9 ud af 10 havde en speciel, og betydeligt mindre, EU-datapakke, end data der kan bruges i Danmark. Hos Dukas konkurrenter bliver der i gennemsnit tilbudt 6-8GB EU-data, hvor man hos Duka får den største EU-datapakke til den laveste pris. Her kan du bruge hele datapakken i Danmark eller i hele EU, plus Norge, Færøerne, Island, San Marino, Liechtenstein og Schweiz.

Duka tilbyder tre mobilabonnementer: DukaTale med 10GB data til 99 kr./md , 20GB til 119 kr./md og 50GB til 149 kr./md. Ingen oprettelse, ingen gebyrer og ingen binding. Du kan læse meget mere om Dukas mobilabonnementer her.