Fødselsdag hos CBB med gode mobiltilbud

CBB fejrer fødselsdag med skarpe priser på udvalgte mobiler

Fødselsdag hos CBB med gode mobiltilbud

I en tid, hvor telefoni skulle gøres simplere, Nokia var det fedeste og websites der kun fyldte en 3. del af skærmen var et must-have, blev CBB født under navnet Club Blah Blah og blev et af de første no-frill teleselskaber i Danmark med de lave priser.

Gennem de 16 år har CBB afprøvet forskellige reklameuniverser til deres fødselsdag – med alt fra fokus på taletid, lave priser og det mere emotionelle med mennesker i fokus. Nu har de små nuttede plysfigurer (De Små Priser) overtaget, og de skyder fødselsdagen i gang på det klassiske fødselsdagsbord. Selvom CBB har været flere universer i gennem – står de stadig for enkel og overskuelig mobiltelefoni til små priser – uden at gå på kompromis med kvalitet og service.

 Se alle tilbuddene her

Fødselsdag betyder selvfølgelig også ekstra gode priser. På CBB.dk kan du lige nu købe Huawei P9 Lite Mini, Huawei P10, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy A3 (2017), Samsung A5 (2017) samt Sony XA1 til skarpe fødselsdagspriser. Fødselsdagspriserne gælder så længe lager haves, så skynd dig, hvis du gerne vil have fingrene i en billig mobil.

Huawei P9 Lite Mini – pris fra 499 kr.

Huawei P9 Lite Mini er for dig, der ønsker en smartphone med en bekvem størrelse og et ultra-slim design. Den er omhyggeligt skabt til at udstråle klasse og stil. Telefonen har en 5 tommer stor HD-skærm, med strømlinede kanter omkring den perfekt glatte 2.5D-skærm i et body af sandblæst metal.

Se fødselsdagstilbuddet på Huawei P9 Lite Mini her

Sony Xperia XA1 test
Sony XA1 – pris fra 999 kr. Foto: Mobilsiden.dk

Sony XA1 – pris fra 999 kr

Xperia XA1 er for dig som vægter et godt kamera. Xperia XA1 er nemlig udstyret med et 23 MP-kamera. Flere pixel, mere lys, klassens bedste billeder. Derudover får du et 8 MP-frontkamera til selfies, som har vidvinkelobjektiv, så du kan få alle vennerne med på billederne.Der ligger en meget kraftig processor i telefonen, som giver dig en hurtig og problemfri oplevelse, uanset om du surfer på internettet, ser en video eller spiller dit favoritspil.

Se fødselsdagstilbuddet på Sony XA1 her

Læs vores anmeldelse af telefonen her: Sony Xperia XA1 – mellemklasse med stil [TEST]

Samsung Galaxy A3 (2017)
Samsung A3 (2017) – pris fra 1599 kr. Foto: Mobilsiden.dk

Samsung A3 (2017) – pris fra 1599 kr

Med Samsung Galaxy A3 er mobilen, der kan holde til lidt af hvert. Her kan vand og støv ikke engang sætte grænser for, hvordan du bruger din mobil.  Uanset om du er på stranden, ude i regnen eller på skiløjpen, kan du bruge din mobil, præcis som du har lyst til. Galaxy A3 er IP68-klassificeret, hvilket betyder, at den tåler at blive nedsænket i vand på op til 1,5 meters dybde i 30 minutter. Med lang batteritid bliver hverdagen nemmere, og du risikerer aldrig at gå glip af vigtige begivenheder i din mobil

Se fødselsdagstilbuddet på Samsung A3 her

Læs vores anmeldelse af telefonen her: Samsung Galaxy A3 (2017) – en fiks størrelse [TEST]

Samsung Galaxy A5 (2017)
Samsung A5 (2017) pris fra 1999 kr. Foto: Mobilsiden.dk

Samsung A5 (2017) pris fra 1999 kr

Samsung Galaxy A5 er for dig, som sætter pris på flot design og lang batteritid. Samsung Galaxy A5 har et kamera, der fanger alle detaljer i motivet. Dobbeltklik på hjemknappen for at starte kameraet lynhurtigt op, og tag et billede med det samme. Takket være en ekstra lysfølsom sensor kan du fortsætte med at fotografere, også efter at solen er gået ned, eller hvis du er inden døre i mindre god belysning. Super AMOLED-skærmen viser billeder, film og spil i mættede farver og med dybe kontraster. Takket være skærmens lysstyrke ser du alt indhold tydeligt, også i stærkt sollys.

Se fødselsdagstilbuddet på Samsung A5 her

Læs vores anmeldelse af telefonen her:Samsungs Galaxy A5 (2017) – en sejlivet mobil [TEST]

Huawei P10 Lite
Huawei P10 pris fra 2149 kr. Foto: Mobilsiden.dk

Huawei P10 pris fra 2149 kr

Huawei P10 er mobilen for dig, som ønsker en topmobil, men samtidig også er omkostningsbevidst. Med Huawei P10 får du alle de dyder de traditionelt dyrere topmodeller tilbyder, til en meget mere attraktiv pris. Mobilen er laver i et tæt samarbejde mellem Leica og Huawei har man sammen skabt en fantastisk fotooplevelse. Gennem det 2. generation Leica dual-linsekamera med 2x Hybrid Zoom og optisk billedestabilisering (OIS) er det kun fantasien som sætter grænser for hvad du kan med dette kamera. Udødeliggør minder ved at optagelse af video i 4k kvalitet. Hvis selfie er mere din stil kan du benytte det 8 MP frontkamera, hvor du altid vil se knivskarp ud. 

Se fødselsdagstilbuddet på Huawei P10 her

Læs vores anmeldelse af telefonen her: Huawei P10: En stilsikker sag [TEST]

Samsung Galaxy S7
Samsung Galaxy S7 pris fra 2999 kr. Foto: Mobilsiden.dk

Samsung Galaxy S7 pris fra 2999 kr

Samsung Galaxy S7 er sidste års topmodel fra den kendte Samsung serie. Det er mobilen for dig, som ønsker et fantastisk kamera, god batteritid og en lynhurtig processor, samtidig med at den er vandtæt. Skulle du være ved at løbe tør for batteritid understøtter telefonen quick-charge, det betyder at du kan lade din telefon næsten helt op, på bare en time.

Se fødselsdagstilbuddet på Samsung Galaxy S7 her

Læs vores anmeldelse af telefonen her: Samsung Galaxy S7: Forfinet til fingerspidserne [TEST]