Her er Tjeeps nye EU-abonnementer

Med Tjeeps nye EU-abonnementer kan du få europæisk roaming til under hundrede kroner om måneden.

Her er Tjeeps nye EU-abonnementer

Det prisvenlige teleselskab Tjeep er i dag klar med en ny palette af EU-abonnementer der inkluderer en vis mængde fri dataroaming i 36 europæiske lande.

Selskabet introducerer nu abonnementspakkerne Gobird samt Gobird+ til porteføljen, hvor den billigste giver 8 timers tale samt 3GB udlandsdata, mens den største inkluderer fri tale samt 5GB udlandsdata.

Billigst bliver Gobird til 89 kr./md. men den inkluderer kun 4GB data herhjemme, mens Gobird+ løber op i 139 kr./md. for til gengæld at give 22GB data indenfor landets grænser.

Hos Tjeep er de nye datapakker nøje skræddersyet til at levere maksimalt med tale og data til prisen til trods for de øgede omkostninger forbundet med de nye EU-regler. Selskabets administrerende direktør Kim Damkjær understreger:

”Hos Tjeep har vi fra start slået hårdt på prisen – og det vil vi selvfølgelig gerne fortsætte med. Det er klart, at priserne vil stige, da omkostningerne for alle teleselskaber nu vil stige markant. Alligevel ønskede vi at kunne tilbyde et abonnement til under 100 kroner, så dem med et mindre forbrug stadig kunne bruge deres abonnement i udlandet. Det krævede en lang række udregninger, men vi er rigtig glade for at det lykkedes.” lyder det i en pressemeddelelse.

Se også:  Få et gratis abonnement med Tjeep – hvis du lytter til reklamer

Eksisterende kunder får ingen roaming

Tjeeps eksisterende kunder kan dog se frem til et forringet abonnement, hvor det ikke længere vil være muligt at roame i udlandet mod merbetaling.

”Vi har valgt at alle vores nuværende abonnementer bliver til DK abonnementer, som kun kan bruges i Danmark. Det sker af den simple årsag, at vi simpelthen ikke kan tilbyde pakker med EU data til de samme lave priser når EU forordningen træder i kraft, siger Kim Damkær.

Abonnementsprisen vil der til gengæld ikke pilles ved.

Du kan se samtlige af Tjeeps nye produkter her på selskabets hjemmeside.

Læs også:  OiSTER: Vi hæver ikke priserne