Mobile-enheder er fremtidens betalingsmiddel

Ingen er vel efterhånden i tvivl om, at danskerne har taget de digitale platforme til sig – og en større del af vores forbrug foregår også via mobilen.

Mobile-enheder er fremtidens betalingsmiddel

En ny rapport viser, at danskerne har taget smartphones, tablets og applikationer til sig – og de nye digitale platforme benyttes i en sådan grad, at større og større dele af vores forbrug foregår via mobiltelefonen.

Den mobile e-handel ser ud til at ville vokse markant de kommende år, det viser en ny stor analyse af den nordiske mobiløkonomi. Det er analysebureauet Cint, som har udarbejdet denne for Eniro.

30 procent af danskerne har via mobiltelefonen foretaget et køb inden for det seneste år, og 28 procent forventer de vil gøre det mere i 2012.

Det er ikke kun mobil e-handel der er på vej frem, også direkte betalinger i butikkerne via smartphones er i fremgang – hvilket viser smartphonen er på vej som erstatning for kreditkort og kontanter.

Du kan læse hele Mobiløkonomi rapporten her.

Mere til fortællingen

Her finder du efterfølgende nyt og link til de seneste nyheder om temaet. mobilsiden kunne ikke slippe temaet. 7/5/2012 fulgte redaktionen op med et indlæg med tematikken Lenovo investerer i mobilproduktion – Nyheden kan læses her. Emnet dækkes fortløbende af redaktionen. Aktuelle nyheder om Smartphone finder du her. .